reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć Laseczki!

Ale naskrobałyście... dostałam nowego laptopa i nie mam zainstalowanego worda, więc, wybaczcie, ale odpiszę tylko na to, co zapamiętałam;)

Dziękujemy za życzenia!!!

Pisałyście o ubrankach, ja kupuję Dawidkowi nowe, jakoś nie przemawia do mnie kupowanie używanych ciuszków dla takich maluchów.

Jeśli chodzi o szczepienia, to zgadzam się z Mimi, lepiej zapobiegać, niż leczyć, a pneumokoki są straszne!

Dzisiaj skończył mi się maierzyński, chlip...;) ale już jestem na zwolnieniu, także zostaję w domku z Dawidkiem hura!!! :))))

Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie... umyłam aż wszystkie drzwi, heh... nie wiem kiedy ja to wszystko ogarnę.

Dodi
, fotelik to Maxi Cosi Tobi.

Danuska, opczywiście, że napiszę! Miło by było, gdyby Dodi też dojechała:)

Wisieńko, Mila cudna!

Maqnio
, :***

Aneta, ja też kocham allegro;)

Sestinko, dzięki kochana!

Konwalianko, zdrówka dla Tymka!

reklama
halo Słońca!!

dziekujemy za życzonka!!!

eh ale mielismy zakrecony dzien. nie dosc ze objeździlismy dziadków, bo wszedzie na Rozie czekały prezenty - chyba grzeczna była, bo Mikołaj o niej nie zapomnial. To jeszcze zagnali mnie dzis do firmy, co srednio mi sie spodobało, no ale jak mus to mus eh...

wisienko Milcia jest boska - to wiesz, a w wydaniu mikolajkowym - tym bardziej:)
psociu:*:*
sestina fajnie ze ejstes:)
danuska u nas tez masa podudek i faktycznie nowe mamcie forum nam opanowaly:-D:-D:-D
asica moja skormna osoba jest :zawstydzona/y:

asica hoho alez ty masz pamiec kobieto:):):) po tym jak tyle w dzien spała, noc była tragiczna, wiec juz jej tyle w dzien spac nie daje. Teraz ma srednio 3 dzienne drzemki po ok 1h kazda, a w nocy standardowo - pobudka srednio co 1,5 h i jakos brak mi nadziei ze to sie kiedys zmieni. a ja pamietam, ze cos sie źle ostatnio czułas..a jak teraz zdrówko?

cały czas na lekach jestem i przez to w nocy jak wstaję do małego to nieprzytomna, raz bym go z rąk wypuściła :eek::-:)zawstydzona/y:ale na szczęście mąż się obudził i go podtrzymał :tak: a psychicznie - dołek trochę mniejszy ale jest

jeszcze trochę i Różyczka będzie przesypiać nocki :*
mój też się terak kilka razy w nocy budzi i muszę do niego wstawać, ale szybko zasypia

asica mam nadzieje, ze zdrówko powróci w mega szybkim tepie i ze dolek wraz ze zblizającymi sie świetami bedzie sie zmniejszał:) no mam nadzieje, ze nocki nam sie ustabilizuja bo poki co tragedia jakas, dzieki bogu ze zazwyczaj mloda tez w trymiga zasypia ale ma tez dni gdzie potrafi pol nocy wojowac ehh.

reklama
u nas jakiś czas temu było tak, że mały zasypiał koło 22, o 2 wstawał na jedzenie i buszował do 4 a potem o 6 pobudka, ale mineło, poścanach chodziłam dlatego współczuje nocek bo i dnie wtedy trudne :*

Do góry