reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
witam wieczornie mamusie :)

maly juz zjad cala butle i probuje usypiac, malo mu bylo mleczka:-D
dostalam dzis przesylke z nestle a tam kaszka ryzowa bananowa i probka mleka - tego akurat nie wykorzystam bo nan a pijemy inne
odebralam paczke z pracy dla malego a tam taki wieeeeeelki misiu sliczny!! slodyczne zje mama z tata:rofl2:
no i mam spokoj z zakupami "spozywczymi" dla malego bo nakupowalam mu kaszek, deserkow, obiadkow, sokow i herbatek oraz mlek na baaaaaaaardzo dlugo :D z mlekami to mam spokoj chyba na conajmniej 1,5 mc :D no i szybko sie pieniazki rozlazly, no ale.. :baffled:

witam wieczornie

doczytałam ale na szybko dlatego tylko tyle pamiętam - dla wszystkich 5-miesięczniaków 100 lat życia w beztrosce!
U nas dzień Mikołajkowy, nawet mamie się dostało :tak: poczułam też trochę zbliżające się święta - zakupiliśmy choinkę i trochę pierdółek ozdobnych. Pierwsze święta we własnym domu :tak:
nie pamiętam co dalej chciałam napisać... :baffled:

Witam mamcie;-)
Właśnie wróciłam od swojego gina. Zupelnie inna gatka niż z tym d..... wczoraj! Powiem wam kobietki że co swój gin to swój:-D:-D:-D
A tak poza tym to Wojtek juz spi a Gabrys ogląda po raz 100 już puszczany w tv Kevin sam w domu:eek:

Mamuśki mam pytanko: czy zakładacie maluchom na spacerki szalik? Ja chciałam kupić małemu a na allegro bieda w tym rozmiarze. Czy takie maleństwa nie noszą szalików? Dziwne to dla mnie.

Helodorka ja mam szalik, dostalismy w komplecie z czapka ale w sumie narazie nie uzywamy. Zreszta nie mam gdzie go zawiazac bo Karola zamiast szyjki ma druga brode:-D

heledorka ja swojemu nie zakładam, nie potrzebuje. Mój mały jeździ jeszcze w gondoli więc jest zabezpieczony ze wszystkich stron. Mozesz się zaopatrzyć w tzw. komin. To jest wygodniejsze niż szalik. Ja sobie takie coś kupie dla mojego szkraba jak juz bedzie jeździł w spacerówce:tak:

reklama
Do góry