reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam wieczornie mamusie :)

maly juz zjad cala butle i probuje usypiac, malo mu bylo mleczka:-D
dostalam dzis przesylke z nestle a tam kaszka ryzowa bananowa i probka mleka - tego akurat nie wykorzystam bo nan a pijemy inne
odebralam paczke z pracy dla malego a tam taki wieeeeeelki misiu sliczny!! slodyczne zje mama z tata:rofl2:
no i mam spokoj z zakupami "spozywczymi" dla malego bo nakupowalam mu kaszek, deserkow, obiadkow, sokow i herbatek oraz mlek na baaaaaaaardzo dlugo :D z mlekami to mam spokoj chyba na conajmniej 1,5 mc :D no i szybko sie pieniazki rozlazly, no ale.. :baffled:

witam wieczornie

doczytałam ale na szybko dlatego tylko tyle pamiętam - dla wszystkich 5-miesięczniaków 100 lat życia w beztrosce!
U nas dzień Mikołajkowy, nawet mamie się dostało :tak: poczułam też trochę zbliżające się święta - zakupiliśmy choinkę i trochę pierdółek ozdobnych. Pierwsze święta we własnym domu :tak:
nie pamiętam co dalej chciałam napisać... :baffled:

Witam mamcie;-)
Właśnie wróciłam od swojego gina. Zupelnie inna gatka niż z tym d..... wczoraj! Powiem wam kobietki że co swój gin to swój:-D:-D:-D
A tak poza tym to Wojtek juz spi a Gabrys ogląda po raz 100 już puszczany w tv Kevin sam w domu:eek:

Mamuśki mam pytanko: czy zakładacie maluchom na spacerki szalik? Ja chciałam kupić małemu a na allegro bieda w tym rozmiarze. Czy takie maleństwa nie noszą szalików? Dziwne to dla mnie.

Helodorka ja mam szalik, dostalismy w komplecie z czapka ale w sumie narazie nie uzywamy. Zreszta nie mam gdzie go zawiazac bo Karola zamiast szyjki ma druga brode:-D

heledorka ja swojemu nie zakładam, nie potrzebuje. Mój mały jeździ jeszcze w gondoli więc jest zabezpieczony ze wszystkich stron. Mozesz się zaopatrzyć w tzw. komin. To jest wygodniejsze niż szalik. Ja sobie takie coś kupie dla mojego szkraba jak juz bedzie jeździł w spacerówce:tak:

reklama
Do góry