reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Psota ale to chyba jest dla niego bo wczesniej studiowal edukacje techniczno informatyczna i rzucil po 1 roku ale jak mowi ma zaliczone i jak cos moze kiedys wrocic;-)a technikum konczyl ekonomiczne az tak nagle wylecial z tym dziennikarstwem i jeszcze jak na zlosc sportowym tv ciagle okupuje i ma manie kupowania tygodnika pilka nozna osttanio maly torche mu zniszczyl az chcial kupowac nowy numer bo takie to cenne:-D
Uciekam spac moze uslysze gdy wroci bo jak zwykle nie ma klucza, kiedys przspi sie na klatce to zapamieta:-D
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
reklama
OOO widze ze ja jako pierwsza ,a wiez lampka zapalona ,kawa zaparzona zglaszac sie ktora mamusia ,aromat polecial w Polske wiec zaraz moze ktoras przytupta tutaj ,a ja lece doczytac :tak:a tak wogole my dzis idziemy na kontrol w sprawie tej krzywicy zobaczymy czy sie poprawilo po z wekszeniu vit d i podawaniu wapnia :sorry:

teska - dziekuje ci!! dzisiaj jestem cos niedospana:baffled::baffled: powodzenia na kontroli wam zycze, zeby z mala byla wszystko ok!!!

psota - twoj maluszek sliczny! i jaki duzy :) powiedz "sprawdza" sie ten slimak ? dzidzia zainteresowana?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny. Ja juz jestem na nogach o 5, ale to chyba z nerwów. Pamiętacie, pisałam wam jakies 2 mies temu ze mój szwagier wylądował w szpitalu. Nadal walczy o życie. Lekarze dają mu max pół roku :-( Zdecydowali się na perację, choć w tym stanie nie jest wskazana, ale jak mówią dzięki temu będzie miał 50% szans na to że będzie żył. Operacja jest dzisiaj. Trzymajcie proszę kciuki za niego dziś i przez najbliższe tygodnie. Już nie raz nasze kciuki zdziałały cuda, a on naprawdę ma dla kogo żyć.

Najbliższy tydzień będzie w śpiączce, na OIOMie, nie będzie zszyty przez cały ten czas :-(

Przepraszam, że takie wieści od rana, ale siedzi mi to w głowie, cały czas jesteśmy myślami z nim.

reklama
Do góry