reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Psota ale to chyba jest dla niego bo wczesniej studiowal edukacje techniczno informatyczna i rzucil po 1 roku ale jak mowi ma zaliczone i jak cos moze kiedys wrocic;-)a technikum konczyl ekonomiczne az tak nagle wylecial z tym dziennikarstwem i jeszcze jak na zlosc sportowym tv ciagle okupuje i ma manie kupowania tygodnika pilka nozna osttanio maly torche mu zniszczyl az chcial kupowac nowy numer bo takie to cenne:-D
Uciekam spac moze uslysze gdy wroci bo jak zwykle nie ma klucza, kiedys przspi sie na klatce to zapamieta:-D
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
reklama
OOO widze ze ja jako pierwsza ,a wiez lampka zapalona ,kawa zaparzona zglaszac sie ktora mamusia ,aromat polecial w Polske wiec zaraz moze ktoras przytupta tutaj ,a ja lece doczytac :tak:a tak wogole my dzis idziemy na kontrol w sprawie tej krzywicy zobaczymy czy sie poprawilo po z wekszeniu vit d i podawaniu wapnia :sorry:

teska - dziekuje ci!! dzisiaj jestem cos niedospana:baffled::baffled: powodzenia na kontroli wam zycze, zeby z mala byla wszystko ok!!!

psota - twoj maluszek sliczny! i jaki duzy :) powiedz "sprawdza" sie ten slimak ? dzidzia zainteresowana?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny. Ja juz jestem na nogach o 5, ale to chyba z nerwów. Pamiętacie, pisałam wam jakies 2 mies temu ze mój szwagier wylądował w szpitalu. Nadal walczy o życie. Lekarze dają mu max pół roku :-( Zdecydowali się na perację, choć w tym stanie nie jest wskazana, ale jak mówią dzięki temu będzie miał 50% szans na to że będzie żył. Operacja jest dzisiaj. Trzymajcie proszę kciuki za niego dziś i przez najbliższe tygodnie. Już nie raz nasze kciuki zdziałały cuda, a on naprawdę ma dla kogo żyć.

Najbliższy tydzień będzie w śpiączce, na OIOMie, nie będzie zszyty przez cały ten czas :-(

Przepraszam, że takie wieści od rana, ale siedzi mi to w głowie, cały czas jesteśmy myślami z nim.

reklama
Do góry