reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianko, wisienko -dzieki :) jeszcze bede tesknic za tym ze sie nie ruszal tak bartdzo ;-):-D
ja inspekcji nie mam wiec chyba oleje sprzatanie ;-)
a co do kaszki - moj maly narazie dostaje 2 miareczki do mleka kaszki jablkowej bobovita - mniam ! ;-) i wypija cale 160 ml i starcza spokojnie na 3 godz bo potem obiadek jest ale on nie wola o jedzenie jeszcze :p albo zjada ok 100 ml jak dzis i spi mi juz..3 godz:szok::szok: o 14 to juz musze go obudzic, bo sie nie wyrobimy z zarelkiem potem ;-)

reklama
Jestem i ja ,wlasnie zasnela moja Nadia ,niestety na raczkach :no:teraz pprzelozylam do lozeczka niewiem ile pospi ale mam nadzieje ze chodz z godzinke:sorry:mateuszkowa sup[per ze tak p[ieknie spi,

corin garatulacje :):):)

a moja mala paskuda wypiela sie na mleko ;/ ostatnio jadl o 10.00 i nie chce, wszamal 1/2 sloiczka zupki i tyle.......zawsze popijal mleczkiem a teraz nic.. ;/

Hej dziewczyny!!
Nie było mnie prawie tydzień, nie nadrobię.. ech, a tak nie lubię mieć u Was zaległości :(

Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko OK.
Corin - widziałam, że coś wygrałaś, nie wiem w czym ale GRATULUJĘ!!! :))) TO TAKIE MIŁE :))

Dziewczyny mam pytanie, bo dzisiaj Mateusz zrobił kupkę i w tej kupce była taka czerwona niteczka krótsza niż centymetr, chyba krew?? Jak wygląda krew w kupce? czy to wystarczy taka niteczka czy jest jej więcej?? Nie wiem, czy coś z tym robić czy nie panikować?? Psotka, nie wiem czy nie pomieszałam ale Wy chyba zmagaliście się z podobnym tematem??
Buziak Was wszystkie gorąco a dzieciaczki jeszcze goręcej :))

teśka głowa do góry i olej nic nam nie pozostaje

wisienko jak mi się mieszka? super las, woda , długie zimne spacery - jakoś musimy wytrzymać do lata więc na zapas się nie nakręcam negatywnie

psotko 800 kcla :szok:ja bym umarła z głodu ... mam nadzieję że w wagą sie unormuję - tulę

mimi witaj i pisz co i jak u was częściej - a 7 kg to piękna waga :tak:no i synuś jest śliczny zresztą jak nasze wszystkie lipcówki

konwalianko będzie dobrze ale lepiej sprawdzić u neurologa ... chociaż ja po wizycie nie jestem ani trochę spokojna nadal czekam na świadamy fikaniec no i mam nadzieję że ćwiczenia w tym kierunku pomogą .... no i na styczeń mamy wizytę u lekarza w poradni rehab. wiec jak nic do tego czasu nie będzie się działo to pewnie dostaniemy ciąg dalszy ćwiczeń :confused2:.. no i super że gorączka ustąpiła :tak: co do kaszki nie pomogę bo nie podaję

a gdzie balkan?hop hop

mimi hej kochana. synus przesliczny. sto lat
teska wspolczuje, glowa do gory
psotko buzi dla Dawidka. daj znac co tam u ciebie.
malami hej, kope czasu.
corin gratulacje
mateuszkowa u nas tez jeszcze nie lapiemy sie za nozki.
konwalianka juz mialam mu zapodac, bo juz plakal jak probowal zrobic. polozylam na przebieraku i placz sie nasilal ale staral sie zrobic kupke, otwieram pampersa a tam tak mala kuleczka czarna tylko w polowie wypchana. placz. ja probowalam troche rozszezyc zwieracz reka a synus pchal i udalo sie. 3 pampersy zuzylismy. zastanawiam sie po czym takie zatwardzenie. do tej pory tylko jadl po pol sloiczka marchewke, dynia, gruszka (czoraj caly sloiczek), jablko. soczek jablkowy lub jablkowo-winogronowy. tesciowa mi mowila ze to moglo byc po jablku

silwia - u nas tak malego zatwardza po marchewce ;/ po samym jablku ze sloiczka kupka byla 3 razy dziennie! a odlkad je marchewkie i ziemniaczki to robi kozie bobki ;/ i tez tak sie meczy :( kupilam juz suszone sliwi z gerbera...ale rano dzis ruszylo......wiec nie bylo potrzeby mu podania

reklama
Do góry