reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
anula - prawie jak moj schemat ;-) z tym ze startujemy o 8 :):):) tylko zastanawiam sie czy te 3 godz to nie za krotko ? moj spi na butyli z 20.30 do 8 - dzieki wam niebiosa !! - narazie,tfu, tfu, zeby nie zapeszyc.. maly gruszki wtranzolil ale mu smakowaly , wysypek narazie brak :)
beja - witaj :)
em ka - blagam oddaj mi swoja waga ;-) tez chce tak jak ty !!!! a jeszcze z 3 kilosy do zrzucenia.. ;(

milej i spokojnej nocki zycze..

a jeszcze z 3 kilosy do zrzucenia.. ;(
No proszę Cię.............u mnie jeszcze 15kg......
Marudy jesteście!!!

em_ka - a u mnie odwrotnie, nie schudnę póki karmię. Z Mają miałam identycznie. Odstawiłam od piersi, kilogramy poooleciały

Śpijcie dobrze, spokojnie i szybko ;-)
Do jutra :-)

EDIT:

Dodi - sorki, umknęło mi, na razie nie zamierzam jej nic podawać. Ona jest tylko na piersi, jeszcze malutka..... Myślę, że za miesiąc będzie OK. Bo czekać do 6 miesiąca to też nie bardzo mi się widzi - to za późno..... No chyba że przejdziemy na butlę (ale na razie się nie zapowiada), albo zobaczę, że domaga się czegoś nowego.

Ostatnia edycja:
sestina, no w moim wielkim małym świecie ciągle to samo hehe, mała mi sie przebudziła i walcze z nią, prawie juz zasypiała na rękach ale jak ja odłozyłam to sie kreci..dawno juz tak nie miala..

em_ka, no ja tez jej zawsze smoka dałam, przykrylam pieluszką, ale dzisiaj nic to nie dalo, nie wiem co jej sie odwidziało.. dobrej nocki!

kasiulka, uwierz ze wtedy przekrocze magiczna granice ;/ dziwnie sie czuje stojac na wadze........... chce miec z prozdu 6 a nie 7 ................ ;/

Mateuszkowa, no nie gadaj że masz 7 z przodu..przeciez na zdjęciach nic nie widać! laska z ciebie i już, pewnie musisz być wysoka?? bo ja to krasnoludek:)

jejku jak u mnie wieje, normalnie swiszczy jak nie wiem za oknami!

dodimisia - a no mam 7 z przodu, co prawda drugie jest 1 albo 0 ale jest ;/ a wzrost tez mam z 7 :p 175 mam :p a marze o 64.................tak wyszlam troche na przod ze wiecej schudne :p
co do wiatru u nas tez, jakis halny czy cos.. ? mzoe dlatego dzieciaki marudza..

Dodi u mnie wieje jak w kieleckim:) a deszcz tak walił o parapety że mała aż się obudziła.Życzę wszystkim dobrej nocki!buziaki

dodimisia - a no mam 7 z przodu, co prawda drugie jest 1 albo 0 ale jest ;/ a wzrost tez mam z 7 :p 175 mam :p a marze o 64.................tak wyszlam troche na przod ze wiecej schudne :p
co do wiatru u nas tez, jakis halny czy cos.. ? mzoe dlatego dzieciaki marudza..

O matko......masz tyle wzrostu co ja, ale ja ważę o nieeebo więcej.............

reklama
kasiulka - nie gadaj, nie mozliwe! ale ty karmisz wiec spalasz i spalisz.....ja juz nie mam motywacji nawet na cwiczenia , cwiczylam 6 weidera - chyba tak sie to pisze - przez tydzien i dalam spokoj......
ale musze sie wziac i brzuch przywolac do porzadku.. tylek zmiejszyc, a najbardziej chcialabym moje stare cycki.. tak mozecie sie dziwic ale chce moje "B" a nie niemalze "D"... wszystkie moje staniczki czekaja na powrot cyckow..powoli opuszcza mnie nadzieja.. bluzki sa ciasne, masakra...... naprawde wolalam miec mniejszy biust ;/

kobiecie zawsze cos nie pasuje........ przeciez..... :rofl2:

Do góry