reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dopiero was doczytałam, troszke człowieka nie ma a tu juz tyle napisane, no nie nadążam z czytaniem... teraz to pewnie wszyscy juz śpią:)

Anulka, jeśli wcześniej zdarzała mu się przemoc, to bym nie ryzykowała, podobno tacy ludzie się nie zmieniają.. dbaj teraz tylko o siebie, a reszta sie sama uloży i jak najprędzej uciekaj do rodziców, jeśli tak ci powiedział to niech nie myśli, że jesteś na jego łasce...

Fretka super, ja nie mam żadnego zwierzaczka, mieszkamy teraz w bloku i nie za bardzo bym teraz chciała miec kolejny obowiązek na głowie..ale jak będzie domek pobudowany to na pewno piesek będzie..

reklama
Ja już bym coś kupiła a tutaj czekać i czekać .... i tak do brzucha gadam bezosobowo :-) Dodi nio Ty się szybciej dowiesz ode mnie :D Marzena ja też chociaż wiadomo najważniejsze żeby zdrowe było,ale jednak myślę czy to córa będzie czy synuś :D no i w sumie Marzena widzę,że bardzooo blisko mamy do siebie :D

Ja też jeszcze nie śpię. Właśnie skończyłam czytanie naszego forum. Czytam i czytam a tu stron przybywa.
Ja zamiast ubranek dla dzidzi to sprzęt agd przeglądam do nowej kuchni. Niedługo przeprowadzka mnie czeka tzan za jakieś 2 miesiące.

Ja tak samo, szkoda, że dopiero o 20.15 mam wizytę... ale zaraz po tym wstawię zdjątka i ogłoszę wszem i wobec co tam schowałam:-D

Przyznam się wam w sekrecie, że jeszcze u mnie choinka stoi, dobrze, że w tym roku sztuczna hehe to tylko do piwnicy wyniosę... Jakoś nie mam natchnienia:-) Normalnie nic mi się nie chce.. Nie wiem jak ja sie spakuję do tego wtorku, kompletnie nie mam do tego głowy.. połowę pewnie pozapominam:)

reklama
elżbieta79 może i dobrze,bo myślisz teraz o mieszkanku a nie o ubrankach :D tak jak my hihi a sprzęt AGD ..no wybór masz ogromniasty wszystko od zawartości portfela zależy :D dodi_misia ale szybko zleci Ci pewnie dzień zobaczysz :D a wieczorem to już wogóle będziesz miała humorek super :D

Do góry