reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianko co za kula do raczkowania ? ty weź mu załóż konto i niech wpłacają kasę :laugh2::laugh2::eek::eek:a my się ,,zastanowimy " na spotkaniu co na święta się przyda ;-):-D:-)

reklama
konwalianka - no to jesteś niezle wyposazona !! :):)

może jakies pianinko albo cos co wydaje dźwieki zwierzątek?, jakies duże klocki ?
a w ostateczności zawsze moga kupić ubranka malemu ;-)

Basieniak 180 powiadasz... To może mój kawaler podoła bo i my nie z tych najniższych - ja 170, tata prawie 190. Jak nie to najwyżej będzie z góry na łysinkę spoglądała, a co :-D:-D

Kurcze ale dałyście mi fajny pomysł na prezent dla małego - zażyczę na święta sanki! Myślałam żeby mu kupić a nie wpadłam na pomysł żeby były jako prezent :confused2:

Konwalianko co to za kula?

Magia oby szybko Wam przeszło i wróciło na swoje tory

PS. Czy któraś próbowała już wprowadzać ten gluten? Kupiłam kaszkę i słoiczek hippa z biszkoptem i nie wiem od czego zacząć i w jakich ilościach... i czy już w ogóle, czy jeszcze poczekać...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a nie za wczesnie na sanki? Tzn wiem ze dzieciaki beda za chwile juz siedziec same, ale mysle ze jeszcze nie da im sie wytlumaczyc ze maja siedziec a nie spadac z sanek:-p My kupimy w przyszlym roku:)

My dzisiaj na szczepieniu bylismy i mala wiecej plakalala jak ja pozniej ubieralam niz przy samym szczepieniu:eek: i standardowo po szczepieniu pieknie spi:-) Oby tylko w nocy jej sie nie odwidzialo!

Helodorka super te sanki, na cos takiego nie wpadlam. A nie ma takich co pozniej taki kombinezon mozna odczepic i zostaja same sanki??

A ja sobie troche nasz watek od poczatku poczytalam (jeszcze zanim sama sie tu pojawilam) ach jak sie pozmienialo!

My na gwiazdke kupilismy malej metrowego misia:-) A na mikolaja u mnie w rodzinie jest zwyczaj ze sie slodycze dostaje, a ze Karola jeszcze zamala to moze chrupka jej dam:-D

juz sobie na allegro znalazlam sanki, fajna sprawa! I wcale nie takie drogie:) http://allegro.pl/sanki-gucio-z-oparciem-i-spiworkiem-wyprzedaz-i1929063323.html http://allegro.pl/sanki-drewniane-maja-z-oparciem-i-spiworkiem-i1930205253.html

Ostatnia edycja:
reklama
O coś takiego mi chodzi tylko nie koniecznie z tą rączką do pchania. Jak dla mnie może być sznureczek :tak: prawdę mówiąc nie wiem ile takie sanki kosztują. Sam śpiwór koło stówki, przynajmniej taki kiedyś oglądałam. Ania te śpiworki są do sanek przyczepiane na rzepy - można w każdej chwili go zdjąć.

Corin a z jakich proporcji robiłaś?

Do góry