reklama
M
Mateuszkowa
Gość
ja uzywam skreconej mokej watki, połozna nam tak pokazało i jest póki co ok, robimy taki cieńki "patyczek" z watki i sru do noska, spowrotem wylazi z koza a patyczki też sa czasem jak kózka jest juz na wierzchu ale jej 3/4 nadal w środku..
danuska
Fanka BB :)
Sesti, ja nie wiem ale rzeczywiście dawno ej nie było, może napisz PW do niej?
konwalianka
Mały bąbelek
u mnie mały tez na raczkach spi własnie..co chwilke płacze - czyli jak u Was..
byliśmy w sklepi, wiec zakupiłam sinlac, kleik kaszki i kilka słoiczków, no i talerzyk, wiec jutr zaczynamy zabawę..
dziewczyny doradźcie mi co sie może przydać małemu.. gwiazdka idzie, siostry chcą mu coś kupić au na to już nie lada wyzwanie, bo mamy juz sporo rzeczy.. doradźcie co może się przydać?
Mateuszkowa, ja podaje sanprobi, wcześniej biogaje dawałam..
niestety nie wiem co u pippi:-( zreszta o Mimi tez cicho
byliśmy w sklepi, wiec zakupiłam sinlac, kleik kaszki i kilka słoiczków, no i talerzyk, wiec jutr zaczynamy zabawę..
dziewczyny doradźcie mi co sie może przydać małemu.. gwiazdka idzie, siostry chcą mu coś kupić au na to już nie lada wyzwanie, bo mamy juz sporo rzeczy.. doradźcie co może się przydać?
Mateuszkowa, ja podaje sanprobi, wcześniej biogaje dawałam..
niestety nie wiem co u pippi:-( zreszta o Mimi tez cicho
sestina
Fanka BB :)
Hej konwalianko moja śpi już od 14 i nic ja nie rusza hehe
wiesz co ja planuję kupić małej kubek niekapek z TT, mam juz klocki edukacyjne, chcę kupić Garnuszek na klocuszek z FPrice....
może ten fotelik Bumbo by mu sie podobał? chyba ze lubi w ruchu....
o i to mi się podoba
http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5w1-nowy-i1928236425.html
wiesz co ja planuję kupić małej kubek niekapek z TT, mam juz klocki edukacyjne, chcę kupić Garnuszek na klocuszek z FPrice....
może ten fotelik Bumbo by mu sie podobał? chyba ze lubi w ruchu....
o i to mi się podoba
http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5w1-nowy-i1928236425.html
Ostatnia edycja:
M
Mateuszkowa
Gość
chyba aura nie sprzyja maluchom, skoro takie marudne.. mój zasnął na kolejną 20 min. drzemkę ale juz wstał..ehhhhhhh..
mój wtranżolił pół sloiczka jabłko brzoskwinia ( gerbera - fuj strasznie kwasne ma deserki z jabłkami! ale cóz matka kupiła, dziecie niech zjada! ;-) ) i darł się o jeszczem ale jak mam mu wytłumaczyc, że nie można bo to pierwsze spotkanie z brzoskwinia, eh... nie był zadowolony..
sanki to super pomysł
sestina- mam ten muzyczny ogrodek, mały go uwielbia, narazie elży pod nim i bawi sie tym kołowrotkiem, gada do lusterka przynajmniej 30 mint spokoju!! bardzo polecam !
konwalianko - a masz bujaczek ? mate ?
mój wtranżolił pół sloiczka jabłko brzoskwinia ( gerbera - fuj strasznie kwasne ma deserki z jabłkami! ale cóz matka kupiła, dziecie niech zjada! ;-) ) i darł się o jeszczem ale jak mam mu wytłumaczyc, że nie można bo to pierwsze spotkanie z brzoskwinia, eh... nie był zadowolony..
sanki to super pomysł
sestina- mam ten muzyczny ogrodek, mały go uwielbia, narazie elży pod nim i bawi sie tym kołowrotkiem, gada do lusterka przynajmniej 30 mint spokoju!! bardzo polecam !
konwalianko - a masz bujaczek ? mate ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
konwalianko jak nie mam pojęcia z prezentami zawsze mam z tym problem i kupuje coś co przydaje się na chwilę
helendorko witaj i już nie uciekaj
no fakt mimi nie było już kawał czasu ciekawe co u nich i jak mały Natuszek
konwalianko jak nie mam pojęcia z prezentami zawsze mam z tym problem i kupuje coś co przydaje się na chwilę
helendorko witaj i już nie uciekaj
no fakt mimi nie było już kawał czasu ciekawe co u nich i jak mały Natuszek
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
sesti, faktycznie to fajne - może podsunę to jako pomysł..
Mateuszkowa, mam bujak, maty - 2 szt. pchacz, konika na biegunach, huśtawkę, stolik do karmienia, sanki ma dostać
Madzia, ja mam mimi gg ale tez jej nie ma na nim..
zamówilam też już od siostry kulę do raczkowania, ale mam dwie siostry i mąż ma rodzeństwo
Mateuszkowa, mam bujak, maty - 2 szt. pchacz, konika na biegunach, huśtawkę, stolik do karmienia, sanki ma dostać
Madzia, ja mam mimi gg ale tez jej nie ma na nim..
zamówilam też już od siostry kulę do raczkowania, ale mam dwie siostry i mąż ma rodzeństwo
Ostatnia edycja: