reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dobry....:)
ja jako tako wyspana, mała co prawda do połnocy popłakiwala przez sen ale potem spała dobrze-1,4,8.Małż poimprezowy, ale wrócił z fasonem:)jeszcze przed położeniem się do łóżka koło 3 pokazywał mi swój dyplom i coś tam nawijał hehe. Dobrze że mu posłałam w dużym- nawet tam śpiąc tak chrapal że w sypialni az ściany się trzęsły hahaha. Ciekawe co z obowiązkami sobotnimi, które obiecał pokończyć hmmmm
O alergiach nie wspominajcie- dzięki Bogu moje dziecię oszczędza, ale mnie nie:( Buziaki dla Stasia i Tymcia- chłopaki nie dajcie się alergiom!!!!

reklama
ale nie chce mi się za nic brać- a mam wrażenia że robota nieprzerobiona w tym domu- co wysprzątam to znów od nowa wrrr, no nie ma dnia żeby tylko małą zajmować się:(ale chyba jutro tak zrobię bo tak to ciągle coś tam myslę ogarniać.....

ostatnio ciezko mi nakarmic mala trzymam butelke a ona odpycha moje palce i sama chce trzymac :-)robi to teraz notorycznie,ale jak smiesnie to wyglada takie malutkie raczki siluja sie z moimi palcami

Cześć i czołem.
W końcu sobota, ale czy to ma jakieś znaczenie gdy Paweł jest w pracy? :happy:

Nocka jako tako, mam wrażenie że się ciut poprawia, ale pobudka o północy chyba staje się normą, a o 4:00 posiłek. Nie wiem, może te ząbki, może skok który może trwać do 19 tygodnia, więc jeszcze trochę mamy czasu na jego zakończenie.
Młody teraz na leżaczku sobie piszczy. Dałam mu mleka 120ml i do tego 2 łyżeczki kaszy ale zjadł raptem z 20ml? Mało trochę, ale to chyba przez tą kaszę.

Magia, jak ja Cię rozumiem z tymi alergiami... Strasznie się boję, żeby mój synu nie miał alergii takiej jak moja. Ja miałam na początku na pokarmy (prawie wszystko mnie uczulało), ale przeszło z wiekiem - dość późnym. No ale w tym samym czasie zaczęły się jazdy z AZS i do teraz mam ciężko. Ogólnie jak jest dobrze, to mam tylko suchą skórę, swędzącą i lekko popękaną ale nie bolącą skórę na dłoniach - moje dłonie po nawilżeniu wyglądają jak dłonie u 80-latki. Koszmar. No i jeszcze nogi - takie ciemne czerwone plamy. Jak jest źle to mocno mam popękane ręce, bolące. Parę razy się zdarzyło, że na zgięciach łokci miałam tak popękaną skórę że nie mogłam wyprostować rąk i ciągle musiałam je mieć zgięte. Oczywiście do tego wysypka niemal na całym ciele. Jak ja bym chciała oszczędzić to mojemu. A najgorsze jest to, że Paweł też miał jakąś alergię w młodości, więc Filip jest jeszcze bardziej zagrożony.

Witam porannie wszystkie mamusie

Sestinko super ten fotelik i mała pięknie w nim wygląda

Psotka mam nadzieję że impreza się udała i bawiliście się dobrze

Konwalianko zalezy jak minie nam noc – no dziś zasnął o 18:00 wstał o 1:00 i spał do 6:00 a w dzień : ok. 9:00 – 30 minut, około 12:00- 2 godziny na spacerze i w samochodzie 30 minut około o16:00

Sestinka oby małej szybko przeszło i wróciła na właściwe tory

Dodi mam nadzieję że się unormuje z tym jedzonkiem i może znajdzie się najlepsze dla was rozwiązanie co zdecydujesz tak będzie dobrze

Miczka mam nadzieję że złe samopoczucie poszło w siną dal za jabłecznik thx jestem na diecie ( tadam)

Wisienko buahhahaha gej gej – tego jeszcze nie grali

Teśka u nas to samo z tym karmieniem wpycha sam sobie i za chwilę wypycha

corin mam nadzieję że poważna wieczorna rozmowa zaowocowałam spokojnym nocnym snem
marzenko pozdrów córcię od nas ....

Zapomniałam wam napisać asymetrii się już pozbyliśmy wiec korzystamy z pozostałych godzin rehabilitacyjnych i ćwiczymy obroty

aneta strasznie współczuje ci tej alergii nie jest łatwo :( myślę jakby mały był alergikiem to pierwsze objawy już by pewnie były :confused:

Ostatnia edycja:
madzia no jednak rehab efekty dała:) super. A jakie obroty? z plecków na brzuszek? moja jeszcze nie robi- jedynie na bok się obraca i wygina jakby własnie ku temu zmierzała

sesti tak z plecków na brzusio ...no mój też nie robi ale już układa się ładnie .. i podnosi łepek i bark jak trzeba u nas chyba problemem jest waga ... mniejsze szkrabki są jednak zwinniejsze cięższym trudniej jest obrócić masę

dzień dobry

dzisiaj nie będę się chwalić dobrą nocką :-) mały budził się co chwila i albo mieliśmy zabawę ze smokiem albo przekładanie boczek-plecy. No niezbyt się wyspałam. A za oknem szarzyzna, zero słońca. Wracamy dzisiaj do ćwiczeń więc za chwilę pierwsza runda.

Teska jeszcze trochę ciasta zostało więc częstuj się
Psotka sądząc po godzinie zabawa udana :tak: zbałamuciłaś osiemnastki? :-D

reklama
Do góry