reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ło matko nadrobiłam,a nie było mnie krótko :D dajecie czadu kochane :D Co do grania mój chociaż poleżał teraz ze mną,ale teraz juz zasuwa na gierce masakra jakaś z tymi grami :-) Kurde Em_ka EL_GORDO czy jak go tam nazwałaś bo pewnie cos pokręcę w nazwie jest cudny :-)

reklama
orchidea dobrze napisalas, ale latwiej powiedziec gruby :-D mniej skomplikowane :-D
Oszqrde rybki sa swietne, ja lubilam patrzec na pyszczaki, jak wrzucalam im swierszca to rozrywaly go w jednej sekundzie.
najlepsze jaja byly jak mialam male fretki, jak sie rozmnozyla jedna malpa co mi z klatki ucielala i obdazyla mnie 4. freciakami. Modlilam sie wtedy o jedno dziecko zamiast tego zoo :-D

em_ka hahhaa to serio miałaś ciekawie :-D ja nie mam żadnego zwierzątka :-( chciałam psa,ale teraz muszę znów poczekać jak sie pyrtuś urodzi i podrośnie troszkę bo spacery z psem i niemowlakiem sama + zakupy jakieś =istny cyrk bym miala :D

oszqrde poczekaj jeszcze troszkę,a będziemy miały do tulenia i noszenia na rękach niemowlaczki pachnące :-) A tak wogóle z innej beczki te suwaczki to chyba się nie zmieniają :dry: albo ja źle widzę hahaha

oszqrde ja tam sobie lubilam w akwarium grzebac :-D czasami mnie jakas musnela ogonkiem, ale racja! co futro to futro, a jeszcze kupilam grubemu taki specjalny szampon z olejkiem z jojoba i ma taka milutka i puchata siersc :-D

orchidea no ja tam nie wiem jak jest z psami, ale ja z wozkiem i z fretkiem bede schodzic :-D i tak mnie juz wszyscy na osiedlu znaja bo tylko ja schodze z dziwnym zwierzakim na smyczy ^^ jak zyl moj kameleon to tez z nia schodzilam na ramieniu w gorace dni, takze dziwny ze mnie ludź :-D suwaczki sie zmieniaja tylko niektore stoja 2 dni i pozniej znowu idzie. Ten co ja mam rozowy mi pokazuje super, z tym ze juz dni ktore odlicza czasami stoja w miejscu

em_ka no od razu mi się film przypomina z fredzią co ślepa bidula już była i właziła w co popadnie :-D nadchodzi Polly jak się nie mylę film miał tytuł :D a z kameleonem widok zaskakująco ciekawy pewnie był :D No właśnie bo mi dziś się 13 zaczął a tu stoi an 12 i ni huhu nie ma zamiaru przeskoczyć :-D

Ostatnia edycja:
O matko czytam i ze smiechu nie mogę z Was jedna szampony druga produkcja ssaków hahahaha a ja właśnie wcinam kanapeczki a co mi tam :D

hahaha apropo filmow, pokaze wam filmik na youtubie jak byly polfinaly mistrzostw swiata w pilce noznej, jest zmontowany filmik przez jednego goscia, my z D tez tam gdzies skaczemy w tym tlumie i wszyscy nasi znajomi, jakosc nie jest zbyt dobra ale zobaczycie jak tu wyglada swietowanie :-D
http://www.youtube.com/watch?v=f9lrN0JnAV0&feature=related

az mi ciarki przechodza jak widze ten filmik, emocje nie z tej ziemi!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry