reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
hehe no widzisz Corin, z wielkiej tajemnicy zrobila sie jawna sprawa i juz nawet CBŚ o tym wie :-D a z tym podsluchem to musze posprawdzac kompa czy cos mi nie podrzucili :-D

Co do BB ja na nie zagladam od momentu kiedy moja kumpela mi je pokazala gdy byla w ciazy czyli od 2009 roku, zazwyczaj jak nie mialam co robic to czytalam sobie posty albo ogladalam zdjecia brzuszkow i zazdroscilam..

katerina ja wczoraj mialam straszny migrenowy bol glowy i dzisiaj troszke mnie boli ale nie tak jak wczoraj, co moj D musial mi masaz glowy robic i mnie kiziac po czole zeby troszke przeszlo. Niestety jesli jestem anty tabletkowa to cierpie az mi samo przejdzie

Ostatnia edycja:
Mój kochany ma dziś wolne - zgadnijcie co robi? :dry:
Siedzi i gra! Nawet nie, już jest tak zmęczony tym graniem, ze teraz leży i gra! Tak właśnie spędzamy wspólnie czas wolny... :no:

katerina moj gra od samego rana przez kilka h i tez lezy. Mowie mu ze jesli jest na zwolnieniu na kregoslup to musi sie ruszac zeby to rozchodzic bo lezenie nic dobrego nie przyniesie,a tez mowi ze nie, ze jak chodzi to go boli. No jasne, to lepiej lezec caly dzien az mchem zarosnie :-D faceci

katerina specjalnie dla Ciebie zdjecie grubasa :-D
danuska moj D jest Hiszpanem z krwi i kosci ^^

Załączniki

• Zdjęcie0880.jpg
    Zdjęcie0880.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 31
  • fret2.jpg
    fret2.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 32
  • fret.jpg
    fret.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
wyglada normalnie na zdjeciu ale jest gruby :-D , poza tym od zawsze wolam na niego EL GORDO czyli grubas i tak juz sie przyjelo hehe. Obrazil sie ze go obudzilam to sobie poszedl do klatki sam :-D potworek kochany

oszqrde jak bys go potarmosila chwile to by sie bardzo ucieszyl bo uwielbia czochrania, wtedy zaczyna tak smiesznie skakac i wydawac dzieki, takie gulganie :-D

Do góry