reklama
moja niunia wlasnie sie obudzila z piatek juz dzisiaj 30 minutowej drzemki bo nie wytrzymalaby bez snu od 17 (kiedy obudzila sie z 4-tej drzemki) do 20 na czas kapieli. Teraz bedzie spokojniejsza i mam nadzieje nie zrobi mi szopki takiej jak wczoraj i przedwczoraj ze nawer jej ubrac nie moglam po kapieli.
Marzena197235
Fanka BB :)
Moja niunia tez juz dawno spi do 6 rano napewno bo ona ma zegarek w tyłku i o 6 pobudka
konwalianka
Mały bąbelek
Madzia, Marzenka a ile wasze szkraby śpią w dzień?
sesti, kurcze byłam w aptece proszę o osanit,a farmaceutka na mnie z wielkimi oczami, że nie ma czegoś takiego..hę?
Tymek też już wykąpany u taty na rękach wcina gryzaka..ale zaraz się kładziemy, bo już zmęczony jest
sesti, kurcze byłam w aptece proszę o osanit,a farmaceutka na mnie z wielkimi oczami, że nie ma czegoś takiego..hę?
Tymek też już wykąpany u taty na rękach wcina gryzaka..ale zaraz się kładziemy, bo już zmęczony jest
Marzena197235
Fanka BB :)
Konwalianka , rano o 6 jak wstanie to ze 2 godziny i zas spi ok 2 godziny , wstanie pobuszuje troche i idzie spac na ok 3, 4 godziny i zas pobuszuje i spanie na noc po kapaniu zaraz odpływa
reklama
marzenko to ona spi wiecej niz moja z tymi 5. drzemkami i jeszcze cala noc przesypia . A nie mowilam ze to nie od tego zalezy czy dziecko spi w nocy czy nie?
mala wykapana , najedzona i wrzeszczy w lozeczku. Zwariuje! mam nadzieje ze szybko zasnie bo o 21:30 leci super niania
mala wykapana , najedzona i wrzeszczy w lozeczku. Zwariuje! mam nadzieje ze szybko zasnie bo o 21:30 leci super niania