reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
I ja:) Też już nie śpię.
Będę oglądać siatkówkę, choć mnie trochę denerwuję, że dziewczynom nie idzie, ale lubię te poranki z meczem :)

A w ogóle, to coś dziwnego dzieje się z moją cerą. Normalnie dojrzewanie na bis. Fuj, mam nadzieję, że to się szybko wyrówna, bo czuję się jak nastolatka z pryszczem na nosie :/

Oszqrde - jedynie możesz sobie włączyć relację np z Onetu, ale wiem, to nie to samo. Chociaż jak one ostatnio dają ciała, to aż mi się wszystko w środku gotuje, a obiecałam się nie denerwować. W sumie grają o pozostanie w turnieju, nie wiem, który to już mecz o wszystko...

fajnie nie jestem sama :) ja wlasnie bede wcinac sniadanie:)jeszcze dzis czeka mnie wizyta w urzedzie pracy oby kolejek nie bylo bo zrezygnuje a w koncu musze sie zarejstrowac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie !

Fajnie że jest nas coraz więcej ;) Witajcie nowe mamusie

wisienka - Wyszukalam w internecie że tabletki z imbirem moga działać poronnie :szok:ciekawe jak z naturalnym imbirem cholera teraz to już zgłupiałam.

U mnie mdłosci bleeee jedynie marchew przechodzi mi przez gardło

Jak Dziewczyny Wasze samopoczucie ?

Witam ciężaróweczki;-) dziewczyny mam problem nie wiem czy któraś z Was to miała mianowicie.... piecze mnie skóra na udzie jakby była poparzona nie moge dotykać :-( latam po necie juz od wczoraj ale nic nie znalazłam oprócz( atopowego zapalenia skóry ale wtedy jest wysypka a ja jej nie mam )i półpasca ale krost nie mam więc chyba nie to...oby....:-(Ratunku.

Ostatnia edycja:
margerita126 - Najlepiej bedzie jak udasz sie do lekarza ,bo tak nie widząc tego co CI jest to trudno doradzić(zamiast wyszukiwać chorób po necie :angry:)
Może tylko podrazniłas sobie czyms i wystarczy dobry balsam np.czerwony GARNIER :-)

Evinka własnie zaczełam się śmiac sama z siebie bo siedze na tym necie i szukam dziury w całym ;-) ale naprawde mnie to boli i juz mam czarne myśli a co do lekarza ide dziś z synem więc się pediatry spytam bo do ogólnego pewnie się dziś nie dostane .:no:

reklama
Do góry