reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
I ja:) Też już nie śpię.
Będę oglądać siatkówkę, choć mnie trochę denerwuję, że dziewczynom nie idzie, ale lubię te poranki z meczem :)

A w ogóle, to coś dziwnego dzieje się z moją cerą. Normalnie dojrzewanie na bis. Fuj, mam nadzieję, że to się szybko wyrówna, bo czuję się jak nastolatka z pryszczem na nosie :/

Oszqrde - jedynie możesz sobie włączyć relację np z Onetu, ale wiem, to nie to samo. Chociaż jak one ostatnio dają ciała, to aż mi się wszystko w środku gotuje, a obiecałam się nie denerwować. W sumie grają o pozostanie w turnieju, nie wiem, który to już mecz o wszystko...

fajnie nie jestem sama :) ja wlasnie bede wcinac sniadanie:)jeszcze dzis czeka mnie wizyta w urzedzie pracy oby kolejek nie bylo bo zrezygnuje a w koncu musze sie zarejstrowac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie !

Fajnie że jest nas coraz więcej ;) Witajcie nowe mamusie

wisienka - Wyszukalam w internecie że tabletki z imbirem moga działać poronnie :szok:ciekawe jak z naturalnym imbirem cholera teraz to już zgłupiałam.

U mnie mdłosci bleeee jedynie marchew przechodzi mi przez gardło

Jak Dziewczyny Wasze samopoczucie ?

Witam ciężaróweczki;-) dziewczyny mam problem nie wiem czy któraś z Was to miała mianowicie.... piecze mnie skóra na udzie jakby była poparzona nie moge dotykać :-( latam po necie juz od wczoraj ale nic nie znalazłam oprócz( atopowego zapalenia skóry ale wtedy jest wysypka a ja jej nie mam )i półpasca ale krost nie mam więc chyba nie to...oby....:-(Ratunku.

Ostatnia edycja:
margerita126 - Najlepiej bedzie jak udasz sie do lekarza ,bo tak nie widząc tego co CI jest to trudno doradzić(zamiast wyszukiwać chorób po necie :angry:)
Może tylko podrazniłas sobie czyms i wystarczy dobry balsam np.czerwony GARNIER :-)

Evinka własnie zaczełam się śmiac sama z siebie bo siedze na tym necie i szukam dziury w całym ;-) ale naprawde mnie to boli i juz mam czarne myśli a co do lekarza ide dziś z synem więc się pediatry spytam bo do ogólnego pewnie się dziś nie dostane .:no:

reklama
Do góry