reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
hej babeczki moje, ja tez czycham na Gesslerową młoda śpi, strasza zasypia..nie jest źle..tylko facet który mi naprawia szkody zrobione przez fachowców od wody cieplej siedzi w łazience i robi jeszcze...a siku mi sie chce haha
dodi do wiadra lub miski albo powiedz do pana: ,, niech pan nie przerywa, ja tylko siku zrobie" nie bedzie mial pewnie nic przeciwko
ania no to pieknie, ja jestem taka teraz ostrozna ze wole nic przez 2 miesiace nie miec niz ryzykowac. Nie dalabym rady finansowo z 2 dzieci teraz , dlatego do gina sie wybieram niech mi cos doradzi bo prezesek tez nie lubimy.
ania no to pieknie, ja jestem taka teraz ostrozna ze wole nic przez 2 miesiace nie miec niz ryzykowac. Nie dalabym rady finansowo z 2 dzieci teraz , dlatego do gina sie wybieram niech mi cos doradzi bo prezesek tez nie lubimy.
dodi_misia
em_ka miska stoi w łazience, a w taką z kuchni to wole nie hihi, musze wytrzymać zaraz chyba skończy
Oo gesslerowa się zaczyna
Oo gesslerowa się zaczyna
Corin
Mama Trójki :)
Hahahaha, jestescie niemozliwe, jeszcze nie umie tego a juz mam zamowienia, zobaczymy co da sie zrobic ;-)
Sesti i kolczyki i broszki i co mi tam jeszcze wyjdzie ;-)
Emka, to cos takiego jest soutache - Szukaj w Google
Pingwina na dzis odpuszczam. Zostaly mi jeszcze do zrobienia lapki i skrzydla i koraliki musze doszyc bo to pani pingwinowa ma byc. I to nie ja wymyslilam a cora moja (starsza), najgorsze ze wsio w rekach musze bo maszyny sie jeszcze nie dorobilam...
Sesti i kolczyki i broszki i co mi tam jeszcze wyjdzie ;-)
Emka, to cos takiego jest soutache - Szukaj w Google
Pingwina na dzis odpuszczam. Zostaly mi jeszcze do zrobienia lapki i skrzydla i koraliki musze doszyc bo to pani pingwinowa ma byc. I to nie ja wymyslilam a cora moja (starsza), najgorsze ze wsio w rekach musze bo maszyny sie jeszcze nie dorobilam...
Emka ja tez bym z radosci nie skakala jakbym w ciaze zaszla. Ale moj maz mnie zapewnia ze nie zajde bo on uwaza i nic do srodka nie wpuszcza JAk jzu tak gadamy to dla mnie to malo fajne, ale sam tak postanowil. Wiec jak zajde to trudno bedzie siedzial w pracy 24h/7 dni w tygodniu zeby nas utrzymac
Corin
Podobno jest tak ze jak ktos sobie zrobi tatuaz, to potem chce nastepny i nastepny, a im ma ich wiecej tym wiecej chce miec. Wlasnie doszlam do wniosku ze z dziecmi jest podobnie w sumie moglabym miec jeszcze jedno hihihihi, tylko teraz nie bo jestem po cc, i zwyczajnie bym sie bala, a za dwa lata to juz chyba za stara bede...A moj maz to juz na 100 % "dziadkiem" bedzie za dwa lata.
dodi_misia
Corin podziwiam za wytrwałosć, ja to bym poszla i kupila maskotkę pingwina hihi
Ania, no my raz tak zaszalelismy bez, ale jak powiedziałam mojemu że bym sie nie obraziła jakbym zaszla, no i hcyba sie przestraszył i teraz jedziemy na prez.
Ania, no my raz tak zaszalelismy bez, ale jak powiedziałam mojemu że bym sie nie obraziła jakbym zaszla, no i hcyba sie przestraszył i teraz jedziemy na prez.
reklama
Corin
Dodi, kiedy wlasnie o to chodzi zeby on kupny nie byl, zeby byl od mamusi dla corusi. Aga zazdrosna jest o Ewe. Ciagle domaga sie zeby ja tulic, calowac, ciagle szuka ptwierdzenia ze ja kocham. No i ten pingwin to tez rodzaj wyznania milosci :-/ Aga tego wlasnie teraz potrzebuje. Kurcze, nie wiem czy rozumiecie co staram sie powiedziec....