reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Danuska wiesz jak jest, jakos trzeba sobie radzic:-D

Wiesienka i u nas takie zabezpieczenie jak u Was;) Ja nie chce tabletek, maz prezerwatyw i tak sobie poczynamy niby ostroznie;)

reklama
hej babeczki moje, ja tez czycham na Gesslerową:) młoda śpi, strasza zasypia..nie jest źle..tylko facet który mi naprawia szkody zrobione przez fachowców od wody cieplej siedzi w łazience i robi jeszcze...a siku mi sie chce haha

dodi do wiadra lub miski :-D albo powiedz do pana: ,, niech pan nie przerywa, ja tylko siku zrobie" nie bedzie mial pewnie nic przeciwko :-D

ania no to pieknie, ja jestem taka teraz ostrozna ze wole nic przez 2 miesiace nie miec niz ryzykowac. Nie dalabym rady finansowo z 2 dzieci teraz , dlatego do gina sie wybieram niech mi cos doradzi bo prezesek tez nie lubimy.

Hahahaha, jestescie niemozliwe, jeszcze nie umie tego a juz mam zamowienia, :-D zobaczymy co da sie zrobic ;-)

Sesti i kolczyki i broszki i co mi tam jeszcze wyjdzie ;-)

Emka, to cos takiego jest soutache - Szukaj w Google

Pingwina na dzis odpuszczam. Zostaly mi jeszcze do zrobienia lapki i skrzydla i koraliki musze doszyc bo to pani pingwinowa ma byc. I to nie ja wymyslilam a cora moja (starsza), najgorsze ze wsio w rekach musze bo maszyny sie jeszcze nie dorobilam...

Emka ja tez bym z radosci nie skakala jakbym w ciaze zaszla. Ale moj maz mnie zapewnia ze nie zajde bo on uwaza i nic do srodka nie wpuszcza:-D JAk jzu tak gadamy to dla mnie to malo fajne, ale sam tak postanowil. Wiec jak zajde to trudno bedzie siedzial w pracy 24h/7 dni w tygodniu zeby nas utrzymac:-p

Podobno jest tak ze jak ktos sobie zrobi tatuaz, to potem chce nastepny i nastepny, a im ma ich wiecej tym wiecej chce miec. Wlasnie doszlam do wniosku ze z dziecmi jest podobnie :-D w sumie moglabym miec jeszcze jedno hihihihi, tylko teraz nie bo jestem po cc, i zwyczajnie bym sie bala, a za dwa lata to juz chyba za stara bede...A moj maz to juz na 100 % "dziadkiem" bedzie za dwa lata. :-D

Corin podziwiam za wytrwałosć, ja to bym poszla i kupila maskotkę pingwina hihi

Ania, no my raz tak zaszalelismy bez, ale jak powiedziałam mojemu że bym sie nie obraziła jakbym zaszla, no i hcyba sie przestraszył i teraz jedziemy na prez.:)

reklama
Dodi, kiedy wlasnie o to chodzi zeby on kupny nie byl, zeby byl od mamusi dla corusi. Aga zazdrosna jest o Ewe. Ciagle domaga sie zeby ja tulic, calowac, ciagle szuka ptwierdzenia ze ja kocham. No i ten pingwin to tez rodzaj wyznania milosci :-/ Aga tego wlasnie teraz potrzebuje. Kurcze, nie wiem czy rozumiecie co staram sie powiedziec....

Do góry