Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ania, no enfamil jakieś 24 zl za malą puszkę 400g, a to Hippa 35 zł za 800g, więc nie az tak źle.. ja to jestem ciekawa dlaczego tak lekarze polecaja, czy naprawde jest takie dobre, czy poprostu ma dobra reklame i firma daje jakieś profity lekarzom, żeby je polecali...nigdy nie wiadomo, ale z tego co czytałam to hipp tez dosc dobre składniki ma, niby ekologiczne jest..
asica, no bebilon nawet drozszy od tego hippa.. oczoplasu można dostac od tych rodzajów..
Ja podaję Enfamil właśnie, ale je mało, w ciągu miesiąca nie wypija całej puszki. Bo tylko tyle można trzymać otwarte, 4 tygodnie.... No i się zastanawiam, czy kolejne też kupić to, czy inne, uprzedziłaś Dodi moje pytanie ;-) Jakie mleczko podajecie swoim dzieciaczkom??
Magia - już kiedyś miałam Ci pisać. Ja te wszystkie ceregiele z alergiami przechodziłam z Majunią, tak jak Ty z Łukaszkiem, ale na pewno nie tak dokuczliwie, bo Maja już prawie zdrowa..... A Milenka wygląda na to, że nie ma alergii! Jem wszystko, łącznie z mlekiem w każdej postaci, truskawkami, popcornem, orzechami.......
Corin - u mnie też garściami, ale to chyba normalne??
Ostatnia edycja: