reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Danuśka, no nie tak łatwo ten problem się rozwiązał, bo na rozwiązanie czekaliśmy od 6 t. ż czyli dobre 2 miesiące się męczyliśmy z czopkami. ale już wysyłam je do diabła. :-)
Asica,a skąd dokładnie pochodzisz? witaj sąsiadeczko.
Corin, Ty to masz sposoby, czarodziejko jedna. daj znać czy to ziele działa cuda.
Czekam aż dziob się obudzi i idziemy na spacer no i do babci, jak co dzień. zimno troszkę, ale cóż powiemy jak zima przyjdzie?
Miłego popołudnia.
MMarta, odezwij się!!!!:wściekła/y:

Emka zaryzykowalam i mimo braku jakichkolwiek objawow podalam mu tabletki homeo na angine i chyba go tym uratowalam. Juz w nocy nie mial goravzki, na drugi dzien zaczelo go bolec gardlo ale tabletki bral dalej i dzis ( we wtorek) wezmie jeszcze 3 i chyba mu odpuszcze bo juz go gardlo nie boli :-)
Corin czasami intuicja jest lepsza niz oczekiwanie na wizyte u lekarza, bo w tym czasie moze sie rozwina choroba, a skoro masz juz doswiadczenie i trojke dzieci to dobrze ze zaryzykowalas :-) I dobrze ze goraczka zniknela :-)

malami apropo koloru oczu to mowia ze niby do roku sie moze zmienic ale ja uwazam ze do 6 miesiaca widac jaki bedzie kolor, NIco na poczatku miala niebiesciutkie a po 3 miesiacu jej sie zmienilo na szarawo-zielony, wiec podejrzewam ze bedzie zielony bo i ja i D mamy zielone oczy/

u nas dzisiaj zimno ale mala ubieram w body z dlugim rekawkiem i bluze+ czapka i rekawiczki i wsadzam ja do spiworka choc jak zacznie sie zimno na prawde to chyba dodam jeszcze kocyk do spiworka.

Milego dzionka zycze :-)

Powiem wam tak, za szybko chyba zeby cos wiedziec napewno, ale Ewa pociumkala ten korzen kilka minut. Potem zjadla jabluszko i mija wlasnie 15 min i lapki jeszcze w buzi nie wyladowaly ;-)

Psota, kiedys dawno temu, moja babcia o tym wspominala. Poszukalam w necie i znalazlam forum wegedzieciak i topic o korzeniu ;-)

wegedzieciak.pl :: Zobacz temat - znacie taki gryzak?

psotka to obiadek super :tak:
wisienko mam nadzieję że Emilce zaraz minie i wróci do dawnych trybów :tak:
corin ja też czekam na relacjony a możesz dać link gdzie zamawiałaś?
basieniak trzyma kciuki za pomyślną wizytę i słuszną wagę;-)ehhh z tą wagą to czy za mało czy za dużo człowiek się martwi czy prawidłowo . u nas mały na bank waży ok. 8 kg:eek: przy wzroście 65/66 cm i czasem się zastanawiam czy oby nie za dużo. no nic 1 .12 mamy wizytę to wyjdzie szydło z worka... psotko a ile ma cm twój mały i co pediatra mówił ? bo waga chyba zbliżona do Filipowej a mnie ciagle każdy mówi jaki on grubaśny :eek:

edit

corin dzięki za link - doczytałam
em ka witaj

Ostatnia edycja:
reklama
psota, ale pyszności.. kiedy ja takie cuda będę mogła zjeść.. ech..ale już postanowiłam, że kolacji wigilijnej nie odpuszczę, wiec muszę zaczać zbierać pokarm - hehe, aby małemu dać..

Magia, bo TY ekspert jesteś..ile karmień muszę zastąpić po takiej kolacji?

Do góry