reklama
mala monis
Fanka BB :)
Danuśka, no nie tak łatwo ten problem się rozwiązał, bo na rozwiązanie czekaliśmy od 6 t. ż czyli dobre 2 miesiące się męczyliśmy z czopkami. ale już wysyłam je do diabła. :-)
Asica,a skąd dokładnie pochodzisz? witaj sąsiadeczko.
Corin, Ty to masz sposoby, czarodziejko jedna. daj znać czy to ziele działa cuda.
Czekam aż dziob się obudzi i idziemy na spacer no i do babci, jak co dzień. zimno troszkę, ale cóż powiemy jak zima przyjdzie?
Miłego popołudnia.
MMarta, odezwij się!!!!
Asica,a skąd dokładnie pochodzisz? witaj sąsiadeczko.
Corin, Ty to masz sposoby, czarodziejko jedna. daj znać czy to ziele działa cuda.
Czekam aż dziob się obudzi i idziemy na spacer no i do babci, jak co dzień. zimno troszkę, ale cóż powiemy jak zima przyjdzie?
Miłego popołudnia.
MMarta, odezwij się!!!!
Corin czasami intuicja jest lepsza niz oczekiwanie na wizyte u lekarza, bo w tym czasie moze sie rozwina choroba, a skoro masz juz doswiadczenie i trojke dzieci to dobrze ze zaryzykowalas :-) I dobrze ze goraczka zniknela :-)Emka zaryzykowalam i mimo braku jakichkolwiek objawow podalam mu tabletki homeo na angine i chyba go tym uratowalam. Juz w nocy nie mial goravzki, na drugi dzien zaczelo go bolec gardlo ale tabletki bral dalej i dzis ( we wtorek) wezmie jeszcze 3 i chyba mu odpuszcze bo juz go gardlo nie boli :-)
malami apropo koloru oczu to mowia ze niby do roku sie moze zmienic ale ja uwazam ze do 6 miesiaca widac jaki bedzie kolor, NIco na poczatku miala niebiesciutkie a po 3 miesiacu jej sie zmienilo na szarawo-zielony, wiec podejrzewam ze bedzie zielony bo i ja i D mamy zielone oczy/
u nas dzisiaj zimno ale mala ubieram w body z dlugim rekawkiem i bluze+ czapka i rekawiczki i wsadzam ja do spiworka choc jak zacznie sie zimno na prawde to chyba dodam jeszcze kocyk do spiworka.
Milego dzionka zycze :-)
Corin
Mama Trójki :)
Powiem wam tak, za szybko chyba zeby cos wiedziec napewno, ale Ewa pociumkala ten korzen kilka minut. Potem zjadla jabluszko i mija wlasnie 15 min i lapki jeszcze w buzi nie wyladowaly ;-)
Psota, kiedys dawno temu, moja babcia o tym wspominala. Poszukalam w necie i znalazlam forum wegedzieciak i topic o korzeniu ;-)
wegedzieciak.pl :: Zobacz temat - znacie taki gryzak?
Psota, kiedys dawno temu, moja babcia o tym wspominala. Poszukalam w necie i znalazlam forum wegedzieciak i topic o korzeniu ;-)
wegedzieciak.pl :: Zobacz temat - znacie taki gryzak?
MADZIA
mama majuni i groszka
psotka to obiadek super
wisienko mam nadzieję że Emilce zaraz minie i wróci do dawnych trybów
corin ja też czekam na relacjony a możesz dać link gdzie zamawiałaś?
basieniak trzyma kciuki za pomyślną wizytę i słuszną wagę;-)ehhh z tą wagą to czy za mało czy za dużo człowiek się martwi czy prawidłowo . u nas mały na bank waży ok. 8 kg przy wzroście 65/66 cm i czasem się zastanawiam czy oby nie za dużo. no nic 1 .12 mamy wizytę to wyjdzie szydło z worka... psotko a ile ma cm twój mały i co pediatra mówił ? bo waga chyba zbliżona do Filipowej a mnie ciagle każdy mówi jaki on grubaśny
edit
corin dzięki za link - doczytałam
em ka witaj
wisienko mam nadzieję że Emilce zaraz minie i wróci do dawnych trybów
corin ja też czekam na relacjony a możesz dać link gdzie zamawiałaś?
basieniak trzyma kciuki za pomyślną wizytę i słuszną wagę;-)ehhh z tą wagą to czy za mało czy za dużo człowiek się martwi czy prawidłowo . u nas mały na bank waży ok. 8 kg przy wzroście 65/66 cm i czasem się zastanawiam czy oby nie za dużo. no nic 1 .12 mamy wizytę to wyjdzie szydło z worka... psotko a ile ma cm twój mały i co pediatra mówił ? bo waga chyba zbliżona do Filipowej a mnie ciagle każdy mówi jaki on grubaśny
edit
corin dzięki za link - doczytałam
em ka witaj
Ostatnia edycja:
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
psota, ale pyszności.. kiedy ja takie cuda będę mogła zjeść.. ech..ale już postanowiłam, że kolacji wigilijnej nie odpuszczę, wiec muszę zaczać zbierać pokarm - hehe, aby małemu dać..
Magia, bo TY ekspert jesteś..ile karmień muszę zastąpić po takiej kolacji?
Magia, bo TY ekspert jesteś..ile karmień muszę zastąpić po takiej kolacji?