reklama
Miczka
Fanka BB :)
Basieniak o rany ale się uśmiałam - ona jest przesłodka! :-)
Dodi nie przeszło bo na wejściu zdenerwował się, że mu się na środku ekranu rozwaliłam się z deską a gdzie się miałam rozwalić?
Wisienko trzeba było się podzielić to cierpiałabyś tylko połowicznie ale na prawdę szczerze Ci współczuję
Dodi nie przeszło bo na wejściu zdenerwował się, że mu się na środku ekranu rozwaliłam się z deską a gdzie się miałam rozwalić?
Wisienko trzeba było się podzielić to cierpiałabyś tylko połowicznie ale na prawdę szczerze Ci współczuję
Psotka, no właśnie burak. Czasem jak na niego patrzę i na jego miny (chociażby środkowe zdjęcie które teraz zamieściłam) to nic innego mi nie przychodzi do głowy jak tylko "burak"... ale za to mój buraczek - jedyny i niepowtarzalny ;-)
dodi_misia
Miczka, no a miało byc tak pieknie hehe..
Aneta, rzeczywiście przesłodki buraczek
Aneta, rzeczywiście przesłodki buraczek
Psota, ja też widzę słodkiego dzieciaczka, ale czasem te jego miny są rozbrajające. Nie zrozum mnie źle, dla mnie określenie "buraczek" nie jest obraźliwe... po prostu tak już mam. W mojej rodzinie takie przezwiska się zdarzają - np moja siostra na syna wołała "bombalina". Ja używam na swojego "burak". Trochę dziwne, ale nie umiem tego lepiej wyjaśnić.
Wisieńka
Miczka wpadaj mam 3 słoiki.
Aneta a jakie to sa buraczkowe minki??
dodi i jak po inhalacji?
Psota musiałam sama tanczyć, żonko
Aneta a jakie to sa buraczkowe minki??
dodi i jak po inhalacji?
Psota musiałam sama tanczyć, żonko
dodi_misia
Wisienko, niestety czeluscie internetu wciągneły mnie tak, że jeszcze nie ruszyłam dooopki z kanapy... chyba sobie jutro zrobie ta inhalację hehe
reklama