reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dodi nie znam się zbytnio na tym sprzęcie... ja robiłam inhalacje nad zwykłym garnkiem pod ręcznikiem wlewając koło 8 kropli olejku i rewelacja na katar - od razu człowiek lepiej oddycha:)

reklama
Miczka ty małpiatko ja zdycham a ty dalej o sledziu:-p
dodi ja tez i dlatego rzuciłam się na tego śledzia

Tak nie dobrze było mi tylko w ciązy:baffled:
basieniak sliczna mała i gadułka świetnie narzeka a minki Mila robi identyczne

Ostatnia edycja:
My dzisiaj gościliśmy i bylismy goszczeni:) Mamy butelkowe, mam przepis na mniam drinka, pije się jak soczek:) 0,5l absoluta lub finlandii, 1l sprite, 0,33l piwa lech premium, 1 red bull light, wszystko miesza się w dzbanku i nalewa do szklanek. Ja nie lubię białej wódki, ale w tym drinku wcale jej nie czuć, pyyyszności:)

To ja się z Wami rogalami dzielę, a Wy takie zołzy:pPP ;)

Wisieńko, dziękuję w imieniu męża, on już sam dzisiaj nie da rady podziękować... ;)

Popłakałam się czytając o Kasi, straszne!

uciekam spać bo moja mała ma chyba jakiś czujnik, który informuje ją, że poszłam późno spać więc może by tak jeszcze dołożyć do tego i pobudzić się z krzykiem częściej... i wczoraj ten czujnik się włączył więc dzisiaj idę nadrabiać;)

Nie ma nikogo. Trudno poszaleję sama i idę spać:-D
s040.gif

s020.gif

r025.gif

m030.gif

b020.gif

k005.gif

b025.gif

k015.gif

k050.gif

g065.gif

g131.gif

b035.gif

Psota a jesteś, a co to za kurcze dyskryminacja
d040.gif

reklama
Witam nocną porą :-D

Burak już od godziny śpi, więc od godziny miałam taką jakby labę. Robiłam w kuchni pseudo tortille. Nawet fajnie wyszły.
I udało nam się wyrwać do kina :-D

To straszne, że taka młoda kobietka zginęła... Ja nawet nie wyobrażam sobie, co czuje jej mąż w tym momencie.

Do góry