reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin może klaśnij:)?
Hej kochane, jakoś ciężko mi znaleźć spokojną chwilę zeby napisać coś.Czasu mi brak ostatnio na odpoczynek a jakies jesienne przesilenie mnie dopadło i kiedy moge to kładę się.Na dodatek złego mąż drugi dzień chory, smarcze, chrycha i zamiast miłego 3 dniowego weekendu mamy "separację" pokojową zeby małej nie zarazić. No i rzecz jasna sama przy niej wszystko robię co odbija się na moim tytanowym kręgosłupie zbyt mocno ostatnio.
Natalka obudziła się poł h temu i walczy ze snem obok mnie więc sobie lapka odpaliłam i poczytałam zaległości.
psotka w zeszłym roku jadłam rogale, w tym popatrzę na Twoje:) za to robiłam dziś muffinki cytrynowe z kwestiasmaku.pl.BTW kiedy w wawie jesteś? rozmawiałam z Balkan że może spotkamy się na chwilę chociaż 5 grudnia bo ja wtedy będę u swojego neurochirurga
konwalianka pomysłowy Dobromir z tego Twojego małża:) A zięć mój niech nie szaleje wieczorami tylo grzecznie lula;)

Aneta słodki "buraczuś";)
miczka nie za wygodnie CI w tym aucie bylo hehe?
dodi świetna córcia!
Teśka to co powiedziała teściowa jest jakimś bełkotem, który nie powinien paść z ust kobiety która sama ma dzieci. Nie ma się czym przejmowąc kochana!
kkasiulka przykro mi z powodu wrzesniowej mamy:( życie czasem jest takie niesprawiedliwe...

Ostatnia edycja:
Heeej!!!wisienko psotko normalnie you can dance tu was ,nocne szlenstwa:-)dodi biianka slodziutka tak samo jak Filipejk Anety,setinko balkan dzieki no tesciowa mam taka ze mowi co mysli niestety ale przegina,obiecuje sobie w duchu ze ja bende dobra tesciowa;-)a ja wczoraj myslalam ze poleje sie krew ,maz poszedl do kumppla przed 15 mowi ze kolo 17 wroci a wrocil o 20:angry:domyslacie sie w jakim stanie:no:ale ja mam za miekkie serduswzko zeby dlugo na niego sie fochac niestety:sorry:basieniak slodziutka gadula,psotko fajny pomysl na drinkersa:-p

Ostatnia edycja:
i ja się witam.. ostatnie dni też mamy "wyjęte z życia".. mały jakś bardzo marudny sie zrobił, teraz np. marudzi w łóżeczku a ja już sił do niego nie mam.. edit: usnał dopiero w wózku..
nocka oczywiscie tragiczna, ale pewnie przeze mnie, bo wczoraj zjadłam słabą bo słabą ale ogórkową i małego brzuszek bolał:-( aż sie serce krajało.. o 3 zaliczyliśmy kupę no i o 6.30 znowu męczenie ale bez efektów..

u mnie jest obecnie siostra, więc już teraz życzę Wam miłego dnia

dodi, ja do inhalacji używałam soli fizjologicznej - super działa

Dziekuje sestinko i wzajemnie:)a dla wszystkich nierozbudzonych dziewczyn czestuje kawusia :-Dnapewno przyda sie dla nocnych tancerek wisienko ,psotko dodi;-)

Załączniki

• 0101824595.jpg
    0101824595.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 20
Witam Konwalianko, Sestina, Teśka!

A dziś Mateusz ma imieniny! Toznaczy na pewno w tym roku ma dziś, bo jeszcze się nie zdecydowałam, czy wolę 21 września, czy 12 listopada... :) a może 2 razy w roku będzie obchodził.... :)

Ja czekam na koniec skoku, bo noce z Mateuszem ostatnio do łatwych nie należą..... dziś jeszcze udało mi się z rana przetrzymać go we śnie do 8.30, ale toczyliśmy walkę ze snem między 6 a 7.... a ja byłam nieprzytomna....

śliczna pogoda za oknem, ale na termometrze -1,5 st..... a wczoraj na spacerze znaleźliśmy drzewo z pąkami bazi....:confused:

balkan WSzystkiego naj naj dla Mateuszka !!!!:happy:trzymam kciuki zeby wszystko wrocilo do normy,bee zimno dzis wychodzilam na balkon rozeznac sie w sytuacji pogodowej ,idzie zima a w niedziele ma u nas padac deszcz ze sniegiem ciekawe:eek:idzie zima juz na sama mysl mi zimno ja jestem z tych cieploubnych

Ostatnia edycja:
reklama
Heloł heloł :)

Za oknem faktycznie ładnie słonko świeci ale termometr pokazuje -3 brrr.. Nie wiem czy iść na spacer dzisiaj?

U nas nocka w sumie OK, bo Mateusz spał prawie do 5, ale o 1:30 zaczął coś marudzić ale go zatkałam smokiem i usnął :p chciałam żeby do 3 wytrzymał bo ostatnio właśnie coś wcześniej się budzi a on tak ładnie jeszcze zasnął :) mój szkrab kochany :)

Dzisiaj mam wielkie plany sprzątaniowe, ciekawa jestem co z tego wyjdzie ech.. no i zjadłabym coś słodkiego :p
Miłego dzionka!!!

Do góry