reklama
U nas zęby idą i malutki troszkę marudzi, wybudza się też bardzo często, bidulek mój kochany!
Byłam dzisiaj na grobie braciszka i uświadomiłam sobie, że miałby już 17 lat, gdyby żył, Boże, jak ten czas pędzi...
No i poszlismy do parku na spacerek z Dawidusiem, Marcin zrobił mi ukradkiem zdjęcie i zatytułował je MATKA KARMIĄCA;] Głupol
Byłam dzisiaj na grobie braciszka i uświadomiłam sobie, że miałby już 17 lat, gdyby żył, Boże, jak ten czas pędzi...
No i poszlismy do parku na spacerek z Dawidusiem, Marcin zrobił mi ukradkiem zdjęcie i zatytułował je MATKA KARMIĄCA;] Głupol
Ostatnia edycja:
COrin a co myslisz o tej niani NIANIA ELEKTRONICZNA 7" + Wi-Fi NOC/DZIEŃ A/V (1897418082) - Aukcje internetowe Allegro
ta twoja rzeczywiscie ma nawet super opis urzadzenia ale ja chce z kamerka i nie wiem kurcze co zrobic, bo jak kupie za 300 zl a bedzie trzeszczalo to znowu bede sie paprac z przesylkami z hiszpanii
Psotka swiatelko dla braciszka i przy okazji dla mojego taty 03.11 bedzie 2 miesiace od jego smierci...
Anula, Magia, jaka laska, co Wy gadacie!!! 15 kg nadwagi!
Magia, ja mu daję na jezyczek i Dawidek ciumka i mlaszcze, nie zachłysnął się. Na ulotce jest napisane, żeby Dawać 8 sztuk, ale ja dałam mu na początek 2.
Ania, Emcia, dziękuję za światełko!
Emcia i dla Twojego taty
[*]
[*]
[*]
Magia, ja mu daję na jezyczek i Dawidek ciumka i mlaszcze, nie zachłysnął się. Na ulotce jest napisane, żeby Dawać 8 sztuk, ale ja dałam mu na początek 2.
Ania, Emcia, dziękuję za światełko!
Emcia i dla Twojego taty
[*]
[*]
[*]
silwia84
Fanka BB :)
psotka, emka swiatelko dla waszych bliskich.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Witam. Nawet was nie czytam bo nie mam szans nadrobić.
Zdarzyło się coś extra? Któraś zaciązyła Pol mnie straszy, ze ja
Zdarzyło się coś extra? Któraś zaciązyła Pol mnie straszy, ze ja