reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin no właśnie. Moi rodzice mieszkają na Mazurach i właśnie od gospodarza Gerber kupuje marchewkę. I to samo co mówisz, badają wszystko. Po kilka razy ph gleby itd.

reklama
U nas zęby idą i malutki troszkę marudzi, wybudza się też bardzo często, bidulek mój kochany!

Byłam dzisiaj na grobie braciszka i uświadomiłam sobie, że miałby już 17 lat, gdyby żył, Boże, jak ten czas pędzi...

No i poszlismy do parku na spacerek z Dawidusiem, Marcin zrobił mi ukradkiem zdjęcie DSC00111.jpg i zatytułował je MATKA KARMIĄCA;] Głupol;)

Ostatnia edycja:
Psocia :-) cześć* (*)(*)(*) dla Twojego Braciszka.
Staś tak samo się wybudza. Biedactwa.
Ale super fota:-) Lasencjo jedna Ty!

Ostatnia edycja:
Magia, dziękuję za światełka:*
kurczem coś czuję, że u nas będzie bardzo bolesne ząbkowanie:/ Teraz posmarowalam Dawidkowi dziąsełka Dentinoxem i dałam mu dwie granulki Osenitu, mam nadzieję, że pomoże.

Anula, Magia, jaka laska, co Wy gadacie!!! 15 kg nadwagi!

Magia, ja mu daję na jezyczek i Dawidek ciumka i mlaszcze, nie zachłysnął się. Na ulotce jest napisane, żeby Dawać 8 sztuk, ale ja dałam mu na początek 2.

Ania, Emcia, dziękuję za światełko!

Emcia i dla Twojego taty
[*]
[*]
[*]

reklama
Do góry