Cześć dziewczyny!
My dzisiaj byliśmy na dłuugim spacerze, Mateusz był taki grzeczny że aż zdziwiona jestem
Na cmentarz się nie wybrałam z małym.. groby mamy 100 km stąd, może pojedziemy w inny, zwyczajny weekend..
Aniaa - nie wiem czy to chodzi o smoeczek, ale wcześniej (od urodzenia do ok miesiąca) to pił z butelki bez problemu. Musiałam go wtedy dokarmiać. A teraz mu się odwidziało. No cóż, cycowy chłopak i tyle
Alex - jakie kompleksy?? Ty jesteś taka laska, że ho ho!!! żeby nie powiedzieć HOT HOT!!
Acha co do widoków to masz je piękne. Gdyby jeszcze było trochę cieplej
em_ka - super, że problemy z kupką po mału wychodzą na prostą
no proszę i to za sprawką soczku pomarańczowego
Dziób, sestina - mój mały też ma czasem widzimisię odnośnie jedzenia.. raz chce na leżąco, potem znowu się wydziera i tylko na siedząco. Raz z jednej, teraz znowu ładnie zaczął jeść z prawego cyca, którego od początku nie bardzo chciał. Nie wiem skąd takie zmiany..
Corin - ja mam nianię elektr. ale połączoną z monitorem oddechu z firmy AngelCare. Jestem zadowolona, wszystko słychać i nie ma trzasków.
Widziałam, że się na fb pozapraszałyście
) Ja sobie niedawno założyłam konto (w zasadzie dlatego że w tel. mam za free
ale nawet nie mam czasu żeby się tam rozeznać.. Jakoś nie mogę się jeszcze przestawić z nk na fb.
Kurcze, Wy wszystkie już dajecie próbować maluchom smaki albo nawet już dokarmiacie. Ja na razie jeszcze nic nie wprowadzam. 8 albo 10 listopada idziemy na szczepienie to wtedy się zapytam lekarki kiedy możemy wprowadzać. A dajecie jeszcze witaminę K?
Idę budzić Mateusza, bo padł o 18:30 i śpi do teraz, a kąpiel czeka