reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Emcia (*)(*)(*) dla Twojego Tatusia.
Psotka no to doigrałaś się:-D zaraz wzywam Maqnio i jedziemy zlać Ci doopkę! Jaka nadwaga? Jak mówię, że laska to laska i już!:-D*
Wisienko nie ma co się bać, będzie mała różnica wiekowa:-D

Magia, no niezbyt dużo, bo mnie ciągle przeganiają:-D u nas działają te jabłuszka.. co prawda mały je tylko 2 łyżeczki i nieco soku, ale po nim są jeszcze 2 kupy, a wcześniej nie było już szans..więc cieszę się, bo dzięki temu mamy spokojniejszą nockę..

no ja mykam do łożeczka..chociaż mąż mnie namawia na kolejny film..ale raczej nie dam rady..
a Wam życzę spokojnych nocy

psotka tytuł fotki i sama fota - mistrzostwo:)
udało mi się wyrwac na groby na godzinke- w tym czasie Nati sprezentowała tacie kuposzkę;) a co!niech tez mala ma jakies niespodzianki w zyciu:)

reklama
Psotka cholera wie ale Pol mnie straszy . A miałam najpierw rudej z colą popić:-D:-DBuziaki ależ się stęskniłam
konwalianko miłej nocy. Rozumię juz twój ból z kupkami Tymuisa , Mila męczyła się 2 dni a dziś zrobiła taką długa chyba jak ona.

Sesti witaj. A gdzie oglądacie fotkę Psoci??

Do góry