reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Dopiero siadłam, oglądam dupeczki na FB a tu mi Pol zabiera kompa
Emcia (*)(*)(*) dla Twojego Tatusia.
Psotka no to doigrałaś się zaraz wzywam Maqnio i jedziemy zlać Ci doopkę! Jaka nadwaga? Jak mówię, że laska to laska i już!*
Wisienko nie ma co się bać, będzie mała różnica wiekowa
Psotka no to doigrałaś się zaraz wzywam Maqnio i jedziemy zlać Ci doopkę! Jaka nadwaga? Jak mówię, że laska to laska i już!*
Wisienko nie ma co się bać, będzie mała różnica wiekowa
Wisieńka
Magia no minimalna
Psociu sliczności moje czy ty mówisz o mojej żonce, ze ma nadwagę???? Chcesz w dziób!!!!
Psociu sliczności moje czy ty mówisz o mojej żonce, ze ma nadwagę???? Chcesz w dziób!!!!
konwalianka
Mały bąbelek
Magia, no niezbyt dużo, bo mnie ciągle przeganiają u nas działają te jabłuszka.. co prawda mały je tylko 2 łyżeczki i nieco soku, ale po nim są jeszcze 2 kupy, a wcześniej nie było już szans..więc cieszę się, bo dzięki temu mamy spokojniejszą nockę..
no ja mykam do łożeczka..chociaż mąż mnie namawia na kolejny film..ale raczej nie dam rady..
a Wam życzę spokojnych nocy
no ja mykam do łożeczka..chociaż mąż mnie namawia na kolejny film..ale raczej nie dam rady..
a Wam życzę spokojnych nocy
reklama
Wisieńka
Psotka cholera wie ale Pol mnie straszy . A miałam najpierw rudej z colą popićBuziaki ależ się stęskniłam
konwalianko miłej nocy. Rozumię juz twój ból z kupkami Tymuisa , Mila męczyła się 2 dni a dziś zrobiła taką długa chyba jak ona.
Sesti witaj. A gdzie oglądacie fotkę Psoci??
konwalianko miłej nocy. Rozumię juz twój ból z kupkami Tymuisa , Mila męczyła się 2 dni a dziś zrobiła taką długa chyba jak ona.
Sesti witaj. A gdzie oglądacie fotkę Psoci??