reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Przepuklina to pewnie od dzwigania maluszka;) po 1 listopada pójdę do jakiegoś chirurga.

Magia, Maqnio, co Wy mnie lać chcecie łobuziary! ;) Ja już swoje wiem na swój temat;)

Balkan, focia pięknego była ale już skasowałam;) Jak będziesz, to Ci pokażę;)

Magia,
dzisiaj będzie serniczek

Maqnio,
wow, nie wierzę, to ten sam Piotr? Ja Ciebie też kocham:* ;)

Wydrusia, ależ Ty jesteś śliczna! I co robiłaś z panem z supermarketu? ;)

Sestinko, nie mam FB ani NK;)

Marzenko,
dzięki!

Sis:*** Misia:***

Alexandra, to ja jestem ciekawa, jak ja wyglądam w Twoich wyobrażeniach;)

Reszte pięknych czerwcowo-lipcowo-sierpniowych mam ściskam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
my po spacerku, czekam własnie na kumpele:)
psocia
a no wyobraz sobie, ze ten sam, na poczatku to pomyslalam, ze cos zmalował i dlatego taka przemiana. teraz jednak wierze ze to z dobroci serca:) lof ju & Dawidek!
alex super, ze nocka udana!
teska buzi!
sis:*

Psota Hej Kochana!:-) nio poszliśmy na kolacje potem do jakiegoś domku i piliśmy winko przy kominku a on grał na gitarze :-) he he i się obudziłam :-D nosz kurde:-D Dawidek :****
Sis:*** Rózia:****
Sestinko a jak :-) łączmy się :-D

a my po spacerze! Mateusz ostatnio wytrzymuje godzinę, max półtorej a potem zaczyna się koncert - i nie wiem, czy go dopada głód, czy nuda.... obawiam się, że niedługo trzeba będzie na spacerówkę zamienić, żeby chłopak coś widział, a nie tylko liście na drzewach, bo liści to akurat za chwilkę zabraknie....

no i witam nowe znajome na FB :)

sesti, to dla mnie kontakt też proszę.. w końcu Tymek musi mieć namiary na Natalcię
aż wstyd się przyznać, ale ja nie mam nikogo.. ani na fb ani na nk :no: wysyłać więc proszę do mnie
Tymuś drzemie w wózeczku a ja lecę do męża na kanapę :-D

hej kochane mamuski i bebe
my dziasiaj zrobilismy sobie dzien leniuszka. ja i synus wstalismy przed 11 nowego czasu :-) w nocy moj malz przejal paleczke by nakarmic malego. moj synus ostanio tak gaworzy ze mu sie buzia nie zamyka. normalnie od 11 do teraz tylko gaworzenie. mamy ubaw :-)

teska ja tez sie z wami zzylam i czuje sie jak w wielkiej rodzinie. a wy jestescie moimi siostrami

ja tez mam fb i nk wiec bym chiala miec was w kontaktach.

no i moje gratulacje dla waszych sylwetek. wygladacie cudownie. tylko pozazdroscic. tez bym chciala tak wygladac.

buziam was wszystkie mocno

reklama
Do góry