reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Przepuklina to pewnie od dzwigania maluszka;) po 1 listopada pójdę do jakiegoś chirurga.

Magia, Maqnio, co Wy mnie lać chcecie łobuziary! ;) Ja już swoje wiem na swój temat;)

Balkan, focia pięknego była ale już skasowałam;) Jak będziesz, to Ci pokażę;)

Magia,
dzisiaj będzie serniczek

Maqnio,
wow, nie wierzę, to ten sam Piotr? Ja Ciebie też kocham:* ;)

Wydrusia, ależ Ty jesteś śliczna! I co robiłaś z panem z supermarketu? ;)

Sestinko, nie mam FB ani NK;)

Marzenko,
dzięki!

Sis:*** Misia:***

Alexandra, to ja jestem ciekawa, jak ja wyglądam w Twoich wyobrażeniach;)

Reszte pięknych czerwcowo-lipcowo-sierpniowych mam ściskam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
my po spacerku, czekam własnie na kumpele:)
psocia
a no wyobraz sobie, ze ten sam, na poczatku to pomyslalam, ze cos zmalował i dlatego taka przemiana. teraz jednak wierze ze to z dobroci serca:) lof ju & Dawidek!
alex super, ze nocka udana!
teska buzi!
sis:*

Psota Hej Kochana!:-) nio poszliśmy na kolacje potem do jakiegoś domku i piliśmy winko przy kominku a on grał na gitarze :-) he he i się obudziłam :-D nosz kurde:-D Dawidek :****
Sis:*** Rózia:****
Sestinko a jak :-) łączmy się :-D

a my po spacerze! Mateusz ostatnio wytrzymuje godzinę, max półtorej a potem zaczyna się koncert - i nie wiem, czy go dopada głód, czy nuda.... obawiam się, że niedługo trzeba będzie na spacerówkę zamienić, żeby chłopak coś widział, a nie tylko liście na drzewach, bo liści to akurat za chwilkę zabraknie....

no i witam nowe znajome na FB :)

sesti, to dla mnie kontakt też proszę.. w końcu Tymek musi mieć namiary na Natalcię
aż wstyd się przyznać, ale ja nie mam nikogo.. ani na fb ani na nk :no: wysyłać więc proszę do mnie
Tymuś drzemie w wózeczku a ja lecę do męża na kanapę :-D

hej kochane mamuski i bebe
my dziasiaj zrobilismy sobie dzien leniuszka. ja i synus wstalismy przed 11 nowego czasu :-) w nocy moj malz przejal paleczke by nakarmic malego. moj synus ostanio tak gaworzy ze mu sie buzia nie zamyka. normalnie od 11 do teraz tylko gaworzenie. mamy ubaw :-)

teska ja tez sie z wami zzylam i czuje sie jak w wielkiej rodzinie. a wy jestescie moimi siostrami

ja tez mam fb i nk wiec bym chiala miec was w kontaktach.

no i moje gratulacje dla waszych sylwetek. wygladacie cudownie. tylko pozazdroscic. tez bym chciala tak wygladac.

buziam was wszystkie mocno

reklama
Do góry