reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry laseczki kochane :-D:-D:zawstydzona/y::-D:-D :*:*:*: i bąbelki oczywiście :*:*:*:*:* :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mała wstała o 4tej starego czasu pobawiła się godzinkę i spała do 8smej :-D:-D tatuś w nocy "dydolił" córkę :-D;-) a ja leżałam błogo i spoglądałam tylko na nich :zawstydzona/y::-D
maqnio wow serio zmiana niezła ale przeslicznie wyglądasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sen odda napewno ;) :-D zobaczysz ;)
corin
ja się bałam wyjśc stąd po ciemku i światło zostawiłam hahaha :-D:-D:zawstydzona/y:
wydrusia jak samopoczucie kochana ??? Lilcia :*:*:*:*
konwalianka mąz na kacu to jak drugie dziecko chore hahhaha podaj mu sok z cytryny z cukrem puści Go na bank :-D:-D
I wszystkie lasencje całuję mocnooooo :*:*:*:*:

reklama
Sestuś dawaj dane na fb bo to skandal że Cię nie mamy w znajomych :-)
Sis:*** Rózinka:*** nio beczała jak sie ją do łóżeczka kładło jeść nie chciała :-( ehh jutro wysyłam paczuszke:-)
Orchi:*** Michasia:*** u mnie ok :-D wyspana jestem w cholerke hi hi :-D za tą mąż nie bardzo :-)

maqnio dziękujemy za przytulańce :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i znów mam głupawkę więc idę sobie hahahha
Poprostu cholernie się cieszę z tej kruszyny mojej i jestem przeszczęśliwa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jeszcze słyszę jak mój teraz śpiewa małej camon sava :-D:-D:-D:-D:-D:-D a małej się az na płacz zbiera hahhahaha chyba ma dośc taty spiewania

dałam:) kto tam jeszcze kontakt chcę to przeslę na priv'a:) 2/3 family obudziły się a 1/3 nawet po kuchni zaczyna się krzątać;)
orchi no to wesoły poranek macie hahah

a ja też bym chciała Was mieć na FB.... pls o kontakty....

tak jak Orchi mam dziś jakiś taki dobry nastrój i po raz milionowy stwierdziłam, że ogromnie się cieszę, że tutaj z Wami jestem...!!!

reklama
sesti niooo aż za bardzo hahahah :-D:-D fotka cudnaa !!!! :-)
Miał ją mąz ululać to mała w 7mym niebie się wygłupia z tatusiem :-D:-D:-D no ładnie teraz rezerwę śpiewa weźcie Go stąd hahahhaha :-D:-D:-D
balkan i tak trzymaj słonko !!!!!!! Mateuszek :*:*:*:*:

Do góry