reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry laseczki kochane :-D:-D:zawstydzona/y::-D:-D :*:*:*: i bąbelki oczywiście :*:*:*:*:* :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mała wstała o 4tej starego czasu pobawiła się godzinkę i spała do 8smej :-D:-D tatuś w nocy "dydolił" córkę :-D;-) a ja leżałam błogo i spoglądałam tylko na nich :zawstydzona/y::-D
maqnio wow serio zmiana niezła ale przeslicznie wyglądasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sen odda napewno ;) :-D zobaczysz ;)
corin
ja się bałam wyjśc stąd po ciemku i światło zostawiłam hahaha :-D:-D:zawstydzona/y:
wydrusia jak samopoczucie kochana ??? Lilcia :*:*:*:*
konwalianka mąz na kacu to jak drugie dziecko chore hahhaha podaj mu sok z cytryny z cukrem puści Go na bank :-D:-D
I wszystkie lasencje całuję mocnooooo :*:*:*:*:

reklama
Sestuś dawaj dane na fb bo to skandal że Cię nie mamy w znajomych :-)
Sis:*** Rózinka:*** nio beczała jak sie ją do łóżeczka kładło jeść nie chciała :-( ehh jutro wysyłam paczuszke:-)
Orchi:*** Michasia:*** u mnie ok :-D wyspana jestem w cholerke hi hi :-D za tą mąż nie bardzo :-)

maqnio dziękujemy za przytulańce :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i znów mam głupawkę więc idę sobie hahahha
Poprostu cholernie się cieszę z tej kruszyny mojej i jestem przeszczęśliwa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jeszcze słyszę jak mój teraz śpiewa małej camon sava :-D:-D:-D:-D:-D:-D a małej się az na płacz zbiera hahhahaha chyba ma dośc taty spiewania

dałam:) kto tam jeszcze kontakt chcę to przeslę na priv'a:) 2/3 family obudziły się a 1/3 nawet po kuchni zaczyna się krzątać;)
orchi no to wesoły poranek macie hahah

a ja też bym chciała Was mieć na FB.... pls o kontakty....

tak jak Orchi mam dziś jakiś taki dobry nastrój i po raz milionowy stwierdziłam, że ogromnie się cieszę, że tutaj z Wami jestem...!!!

reklama
sesti niooo aż za bardzo hahahah :-D:-D fotka cudnaa !!!! :-)
Miał ją mąz ululać to mała w 7mym niebie się wygłupia z tatusiem :-D:-D:-D no ładnie teraz rezerwę śpiewa weźcie Go stąd hahahhaha :-D:-D:-D
balkan i tak trzymaj słonko !!!!!!! Mateuszek :*:*:*:*:

Do góry