reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ale mi słodzicie- no dowartościować to umiecie:-D
maqnio - tak sie cieszę, że mąż wreszcie zobaczył jak to jest z tymi naszymi kruszynkami, a Twoja Rózia to szczególnie wymagająca jest..super ze się wyspałaś..
spokój mowisz? hehe.. to tylko tak wygląda "na zewnątrz", w środku to niespokojna dusza - hehe
sesti, to ja proszę o kawusię.. Tymuś drzemie w łóżeczku i śni o Natusi

aaaa mój mąż tak sie wczoraj ubzdryngolił z moim tatą, że teraz odsypia..i pewnie z pół niedzieli minie - ech..

reklama
Sesti Oj, będzie co czytać;-)
Psocia oglądam Twoje fotki na wątku i normalnie wleję Ci w doopkę. No żesz jasna anielka. GDZIE TY GRUBA JESTEŚ???? Śliczna dziewczyno. No co Wam jest kobitki, że się tak nie doceniacie??? ​Psocia 18 listopada czekamy na fotki w nowej sukni!
Konwalianko
mój odsypia, tylko po czym?;-)

psocia no wlasnie cholerko jedna zlota - przestań z ta grubościa, bo jak sie z magia złaczymy i razem ci nalejemy to wstać nie będziesz mogła!!!!:*:*:*i przebieram nozkami za 18 listopada:)
sestinka laduje sie wami do wyrka i pija te kawuchę z tobą!!
konwalianko, balkan moj tez jak czasem przegnie z alkoholem, to trzy dni z zycia wyjete..eh..chodzi i płacze, ze umiera:-)
konwalianko ja tez niespokojna dusza..eh:*
psocia normalnie kocham Dawidka i jego minki!! jest boski!
basieniak cholerka ja tez chca taka figure no!

a i musze wam pokazac - własnie znalazłam foto sprzed roku, jeszcze jak w ciazy nie byłam i takie z wrzesnia..kurde sama nie wierze, ze ja to ja:) tak przegladałam fotki i mysle "co to za baba?" - juz normlanie szłam do małża z psykiem ze mnie zdradzil i ze ma sie wynosic, bo foto jakiejs baby znalazłam na kompie (wariatka ze mnie jak 150) potem patrze, ze to ja..heh normalnie siebie nie poznałam:)

kwiecien 2010
wrzesien 2011

a i moj mezasty - ciastko obłe:-D

Ostatnia edycja:
maqnio zupełnie inaczej wyglądasz na obu fotkach, faktycznie:-) Rózia jest cudna. Kwiatuszek maleńki:-) Jeszcze żeby tylko spała.* no i wlejemy Psoci jak nic:-D
konwalianko z Tymcia to naprawdę duuuży mężczyzna! Przystojniaczek:-)

konwalianko serwuję kawkę- voila! no a jak Tymus sni o Natusi toi ona zapewne o nim bo się usmiecha przez sen:)
maqnio u la la co za lasencja- ale powiem Ci że dziecko dodaje Ci mio wszystko magi i błysku w oku:) a "obłe" ciacho całkiem cąłkiem wysportowane:) nie to co mój- palacz jeden....:(
psotka kurdę, co to za brzuchowe kłopoty? od dzwigania czy jak? a miałam Cię spytać czy masz FB?
aneta grunt że wiesz co zastosować na paluch:) tormentiol to wogole super masc na wiele rzeczy; mam nadzieję,że dziś łaskawszym okiem na swe dziecię patrzysz, cmok!
magia to sobie poczytałam:)na szczęscie godzine mam wiecej czasu hahah
balkan cudne to zdjęcie z mini Mati i małzem:)
ja dziś pieke ciasto marchewkowe- sister przyjechała na święta, nasza studnetka psycholozka;)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :-) my dziś nocka bardzo ciężka ale małż od 4 siedział z Niunią hi hi a ja w kimkę :-D Sis kurcze nie dowierzam czytałam Twojego posta 2 razy hi hi mąż Cię w końcu docenił widzę cholerne zmainy u niego w łepetynce :-) Laseczka z CIebie nie z tej ziemi:-) Oj a Twoje ciacho widzę że nawet Rózinkę tulał piekny widok Kochana :-)
Psocia kurde zaraziłam się Twoimi snami :-D śnił mi się dziś koleś ze supermarketu :-) że mnie na kolacje zabrał:-) NO I KONIECZNIE CZEKAM NA ZDJĘCIA Z 18 LISTOPADA!!!
Magia Corin Mailuj Marzenka Konwalianka Sestinka Renusia Balkan Basieniak Silwia Alex Emka i wszystkie niewymienione Mamuśki witam bardzo serdecznie:-)

witaj wydrussia, współczuję nocki- u nas też bez rewelacji
no Tymuś!!!Natalka jak tylko wstanie to zobaczy zdjęcie i na pewno dziś pokaże Ci się w nowej odsłonie fotograficznej:)

sesti, magia, sis dzieki!
sesti no Rózinka dodala miz esie tak wyraze :animuszu, za to zabrala mi bezczelnie sen:-):-):-)a małz, to grubas - wierz mi, nie pali, zadka pije ale gra w gry jak wariat:)a i rzuc prosze tym ciachem - juz okno otwieram:)a FB to Ty masz? i ja cie nie mam wsród znajomych!?!?!?:szok::-Dtrza to zmienic!
sis mam nadzieje ze ta zmiana mezastego to nie chwilówka. heh a sen miałas dobry:) a ci z Lilką? nie spala?plakała?

reklama
maqnio na razie na szybko wrzucilam na wątek zdjęciowy zdjęcie jak teraz moje serducha spią:) a parę stron wczesniej , zdaje sie 22 pażdz. są foty rocznicowe. Ale jak cos znajdę fajnego to "rzucę ciachem'':)

Do góry