reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ale mi słodzicie- no dowartościować to umiecie:-D
maqnio - tak sie cieszę, że mąż wreszcie zobaczył jak to jest z tymi naszymi kruszynkami, a Twoja Rózia to szczególnie wymagająca jest..super ze się wyspałaś..
spokój mowisz? hehe.. to tylko tak wygląda "na zewnątrz", w środku to niespokojna dusza - hehe
sesti, to ja proszę o kawusię.. Tymuś drzemie w łóżeczku i śni o Natusi

aaaa mój mąż tak sie wczoraj ubzdryngolił z moim tatą, że teraz odsypia..i pewnie z pół niedzieli minie - ech..

reklama
Sesti Oj, będzie co czytać;-)
Psocia oglądam Twoje fotki na wątku i normalnie wleję Ci w doopkę. No żesz jasna anielka. GDZIE TY GRUBA JESTEŚ???? Śliczna dziewczyno. No co Wam jest kobitki, że się tak nie doceniacie??? ​Psocia 18 listopada czekamy na fotki w nowej sukni!
Konwalianko
mój odsypia, tylko po czym?;-)

psocia no wlasnie cholerko jedna zlota - przestań z ta grubościa, bo jak sie z magia złaczymy i razem ci nalejemy to wstać nie będziesz mogła!!!!:*:*:*i przebieram nozkami za 18 listopada:)
sestinka laduje sie wami do wyrka i pija te kawuchę z tobą!!
konwalianko, balkan moj tez jak czasem przegnie z alkoholem, to trzy dni z zycia wyjete..eh..chodzi i płacze, ze umiera:-)
konwalianko ja tez niespokojna dusza..eh:*
psocia normalnie kocham Dawidka i jego minki!! jest boski!
basieniak cholerka ja tez chca taka figure no!

a i musze wam pokazac - własnie znalazłam foto sprzed roku, jeszcze jak w ciazy nie byłam i takie z wrzesnia..kurde sama nie wierze, ze ja to ja:) tak przegladałam fotki i mysle "co to za baba?" - juz normlanie szłam do małża z psykiem ze mnie zdradzil i ze ma sie wynosic, bo foto jakiejs baby znalazłam na kompie (wariatka ze mnie jak 150) potem patrze, ze to ja..heh normalnie siebie nie poznałam:)

kwiecien 2010
wrzesien 2011

a i moj mezasty - ciastko obłe:-D

Ostatnia edycja:
maqnio zupełnie inaczej wyglądasz na obu fotkach, faktycznie:-) Rózia jest cudna. Kwiatuszek maleńki:-) Jeszcze żeby tylko spała.* no i wlejemy Psoci jak nic:-D
konwalianko z Tymcia to naprawdę duuuży mężczyzna! Przystojniaczek:-)

konwalianko serwuję kawkę- voila! no a jak Tymus sni o Natusi toi ona zapewne o nim bo się usmiecha przez sen:)
maqnio u la la co za lasencja- ale powiem Ci że dziecko dodaje Ci mio wszystko magi i błysku w oku:) a "obłe" ciacho całkiem cąłkiem wysportowane:) nie to co mój- palacz jeden....:(
psotka kurdę, co to za brzuchowe kłopoty? od dzwigania czy jak? a miałam Cię spytać czy masz FB?
aneta grunt że wiesz co zastosować na paluch:) tormentiol to wogole super masc na wiele rzeczy; mam nadzieję,że dziś łaskawszym okiem na swe dziecię patrzysz, cmok!
magia to sobie poczytałam:)na szczęscie godzine mam wiecej czasu hahah
balkan cudne to zdjęcie z mini Mati i małzem:)
ja dziś pieke ciasto marchewkowe- sister przyjechała na święta, nasza studnetka psycholozka;)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :-) my dziś nocka bardzo ciężka ale małż od 4 siedział z Niunią hi hi a ja w kimkę :-D Sis kurcze nie dowierzam czytałam Twojego posta 2 razy hi hi mąż Cię w końcu docenił widzę cholerne zmainy u niego w łepetynce :-) Laseczka z CIebie nie z tej ziemi:-) Oj a Twoje ciacho widzę że nawet Rózinkę tulał piekny widok Kochana :-)
Psocia kurde zaraziłam się Twoimi snami :-D śnił mi się dziś koleś ze supermarketu :-) że mnie na kolacje zabrał:-) NO I KONIECZNIE CZEKAM NA ZDJĘCIA Z 18 LISTOPADA!!!
Magia Corin Mailuj Marzenka Konwalianka Sestinka Renusia Balkan Basieniak Silwia Alex Emka i wszystkie niewymienione Mamuśki witam bardzo serdecznie:-)

witaj wydrussia, współczuję nocki- u nas też bez rewelacji
no Tymuś!!!Natalka jak tylko wstanie to zobaczy zdjęcie i na pewno dziś pokaże Ci się w nowej odsłonie fotograficznej:)

sesti, magia, sis dzieki!
sesti no Rózinka dodala miz esie tak wyraze :animuszu, za to zabrala mi bezczelnie sen:-):-):-)a małz, to grubas - wierz mi, nie pali, zadka pije ale gra w gry jak wariat:)a i rzuc prosze tym ciachem - juz okno otwieram:)a FB to Ty masz? i ja cie nie mam wsród znajomych!?!?!?:szok::-Dtrza to zmienic!
sis mam nadzieje ze ta zmiana mezastego to nie chwilówka. heh a sen miałas dobry:) a ci z Lilką? nie spala?plakała?

reklama
maqnio na razie na szybko wrzucilam na wątek zdjęciowy zdjęcie jak teraz moje serducha spią:) a parę stron wczesniej , zdaje sie 22 pażdz. są foty rocznicowe. Ale jak cos znajdę fajnego to "rzucę ciachem'':)

Do góry