reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Danuska dokladnie, rodzice tej dziewczynki nie wyrazili zgody ale ciagle porzychodzi w krotszych wlosach, drapie sie i podobno widac jak chodza po wlosach:szok:a najgorsze jest to ze blisko rodzicow mieszkaja ci ludzie i ta dziewczynka przychodzi do Dominiki sie bawic niestety mama musi klamac ze jej nie ma...

Anula, my tez nie wyrazilismy zgody na sprawdzanie dzieciom glow, ale jak w zeszlym roku panowala w szkole wszawica to mieli w d.... pozwolenia. Pielegniara sprawdzala wszystkim bez wyjatku ( i dobrze) moze warto byloby przejsc sie do dyrektora tamtej szkoly i sprobowac wymusic akcje sprawdzania glow?

reklama
witajcie kochane!
Nie jestem w stanie już Was doczytać.. wczoraj cały dzień czytałam a i tak się nie udało..tyle co widziałam, to:
psotka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Dawidka wszystko ok.. ale musiało tak być!
kasiulka, hehe, ja mam Tymcia, Filipek też ładnie ale może następnego tak nazwę..
Magia, spóźnione sto lat dla Stasia! oby chował się bez infekcji i innych takich:-D

mały u dziadków super się sprawuje, chociaż tej nocy był bardzo niespokojny..i od 2 budził się co godzinę - robak mały!

wczoraj miałam już więcej odpowiedzi, ale tata zamknął mi worda i nie zapisał - ech... no trudno..
miłego dnia kruszynki i ich mamusie

Dzień dobry!

Spać nie mogę z tego wszystkiego;) Nosi mnie;)

Dziękujemy Wam dziewczyny, w kolorze nadziei, każdej, bez wyjątku, nie wymieniam specjalnie, żeby którejś nie pominąć:)

U nas noc rewelacjyjna, jedno karmienie i Dawidek spał dalej, teraz zjadł o 6:45 poszalał 45 minut i śpi znowu:)

Konwalianko, widzisz jaki grzeczny jest Twój synuś:)

Magia, 100 LAT dla Stasiulka, spóźnione, ale z głębi serducha. A! Staś i jego noga, cuuudo! ;)

A, idę się jeszcze położyć z moim Synulkiem kochanym i zdrowym:))))

Ostatnia edycja:
konwalianka , madzia , psota i inne ranne ptaszki - dzień dobry!!!!
a my dzis w trójeczkę hehe- mężowi " się zaspało" i musiał wziąć urlop i z tej okazji jestesmy wszyscy razem w domciu. Śniadanko zrobił dziś mąż więc rano mam chwilę wiecej czasu na czytanko:)

Cześć Dziewczyny!

U nas ciężka noc, bo Mateusz kaszle jak stary gruźlik i mu to przeszkadza - pewnie i też gardło go boli.... Pół nocy musiałam go tulić i lulać, żeby usnął... teraz przysypia w bujaku.... a ja się biorę za prasowanie....

Dzień doberek!

U nas nocka w sumie ok,ale ze 3 razy musiałam wstawać i smoka małej dac bo się kręciła..

balkan, ja tez mam prasowanie...a tak mi sie nie chce..

psotka, cudowne wieści, cieszę sie razem z Wami!!

Magia, buzi od Bianki dla Stasinka!

reklama
witam sie porannie przy herbatce. u nas nocka standardowo. pobodka o 2:30. i 7:30 gdzie wypil mi tylko 100ml a norma u mojego synka to 240ml

sestina nie ma to jak razem w domku.
psotka buzi dla dawidka. emocje jeszcze nie opadly i napewno jeszcze dlugo nie opadna.
konwalianko kochany tymus.taki grzeczny bo pewnie dziadki go rozpieszczaja i to mu sie podoba.
balkan zdrowka dla mateuszka
madzia,renusia,dodi,mailuj witaj

Ostatnia edycja:
Do góry