Witam wszystkie mamusie i bąbelki w ten śliczny wtorkowy dzień:-)
U mnie noc jak zwykle dobrze, co 2 godziny karmienie Zuzi na śpiocha no ale na szczęście jakoś się wysypiam i nie narzekam:-)
psota ja mam taki leżaczek
Fisher Price Leżaczek Rainforest "Las Tropikalny" K2565 i Zuzia bardzo go lubi choć woli matę z tej serii
trzymam kciuki za wizytę u lekarza.
wydrussia współczuję ciężkiej nocy, mam nadzieje, że mała poczuje się lepiej, życzę zdrówka.
asica no to waży mniej więcej tyle co moja Zuzia, przynajmniej mam taka nadzieję bo jutro idziemy ją ważyć. Współczuję Tobie tych nerwów, które przeżyłaś ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Corin gratuluję ząbka. nie wiem czy mojej też coś nie wychodzi bo normalnie ślini się jak buldog:-)
Mamy karmiące piersią mam pytanie ile razy na dobę karmicie wasze pociechy?bo ja juz nie mam siły na mojego niejadka. Gdyby nie to, że w nocy na śpiocha ją karmię to za dnia nic by nie zjadła:-(problemy z jedzeniem zaczęły się z miesiąc temu gdy mała stwierdziła, że nie będzie jadła dłużej niż 5 minut, myślałam że przejdzie ale gdzie tam było coraz gorzej więc stwierdziłam, że będę ją karmić w nocy bo na śpiocha jeszcze z 10 minut possie. Od 2 tygodni jest wogóle masakra bo w dzień nie chce jeść i nie mogę jej zmusić. dopiero po południu jakoś w miarę normalnie swoje 5 minutowe sesje odstawia:-(
Dziewczyny życzę zdrówka dla was i maluszków.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty lekarskie i szczepienia.
Spróbuję nakarmić małą i lecę na spacer.
Miłego dnia!