reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

psota - jesteśmy z Wami myślami, co do pielęgniarki środowiskowej to miałam fart, jak byłam w przychodni to mnie zaczepiła i się konkretnie umówiłyśmy

wisienko - ja w tym roku zostawiłam siostrze kupno zniczy na grób mamy, ja nie dam rady, w tamtym roku na świeżo (zmarła w czerwcu 2010) jakoś się zmobilizowałam ale w tym roku nie ma na to szans.
W tym roku pierwsze dni listopada bedą trudne i emocjonujące 1- wszystkich św, 2- urodziny mamy, 3 - wizyta u ortopedy i decyzja co z nóżką małego dalej
cuuuuuuuudne zdjęcia :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny maliny :-D
u nas nocka znowu do D... mala spala strasznie niespokojnie, caly czas sie ruszala i napinala, nie mogla oddychac, plakala (a to juz na prawde cos sie jej dzialo bo zazwyczaj nigdy nie placze) eh... juz zadzwonilam do lekarza i umowilam sie na 17:55, zobaczymy co tam poradzi, zapytam tez czy moge ja przepajac woda i czy to pomoze w ogole.
Teraz lezy kolo mnie i sie wydziera, strasznie niespokojna jest, nawet mi nie daje do was napisac :-(

renia moja doklDNIE TO SAMO. dzisiaj sie nauczyla przekrecac na plecy z brzuszka a ja taaakie :szok:galy zrobilam hahah, tez juz zaczyna siegac po zabawki jak lezy na brzuszku, choc jeszcze bardzo niezdarnie no i smieje sie w glos a na dodatek uwielbia lusterka, przeglada sie i smieje :laugh2::laugh2::laugh2:

pogoda nam sie spitolila na dobre, pada i zimno jak jasny gwint. w nocy fretka na balkonie przestawialam bo by go zalalo, trze go do domu juz wsadzic :happy2:

Dawidek śpi, a ja z kubeczkiem kawy czytam:) no i wcinam serniczek... ale dietetyczny, Dukanowski;) Kocham moje obecne życie:)

Asica,
trzymam kciukasy za wizytę u ortopedy!

Em_cia, pewnie ją denerwuje zatkany nosek, bidne te nasze chore dzieciaczki, heh...

Wisieńko,
zostawiłam telefon w Marcina samochodzie, a on pojechał do pracy i będzie dopiero po 17... zadzwonie wieczorkiem, oki?

Ostatnia edycja:
psocia nie dosc ze ten zatkany nos jej przeszkadza to jeszcze problemy z brzuszkiem, wczoraj jej pomoglam troszke termomentrem sie wyprozni ale nie zrobila calej kupy a ja nie chcialam dalej jej go wkladac do pupy bo jej jeszcze cos uszxkodze :baffled:

No małż wybył, Mila śpi a mnie mleko zalewa ale jeszcze tu wdepnęłam na chwilę przed uwalnianiem cycy
Corin bo Milę ostatnio najbardziej interesuje"dorosłe" jedzenie. Chciała mi nawet wyrwać łyżeczkę od kawy:-D
Psotko a myślałam, że po nocy będzie lepiej u was. U nas nie było żadnej takiej pielęgniary. Ciekawy czy jeszcze przyjdzie kiedyś:szok:
asica rozumię cię kochana, moja mama zmarła juz prawie 4 lata temu a dalej nie mogę się do tego przyzwyczaic, ciągle brak i czasem się łapię, ze chcę do niej zadzwonić. Miała na imie Emilia jak moja córeczka:tak:
emka biedni wy z tym katarem. Nasza fretka była u teściowej na służbie ale wraca już w weekend i pewnie będzie znowu rozbestwiona bo ona z nią spi , je z nimi na stole. Obłęd. A u nas na stół i do łózka ona nie ma wstępu:baffled:
reniusia a jak ten smoczek Mam bo przegapiłam info jesli było

wisienko super ze mozecie freta zostawic z tesciowa. Jak my z D pojechalismy do polski musialam da jaszczurke i fretka do sklepu zoologicznego i zaplaic 58 E za tydzien opieki :baffled: bo tesciowa sie boi fretka ktory nawet nie gryzie :baffled: no coz...

a co do straty ktoregos z rodzicow, to powiem wam ze 03.11 bedzie 2 miesiace jak zmarl moj ojciec i mimo tego ze nigdy nie byl mi bliski tak jak mama to lezac wieczorem w lozku leca mi lzy, jak pomysle sobie ze brakowalo 3 tyg do tego zeby zobaczyl Nicole i Mikolaja od siostry :-( widocznie nie bylo mu dane zobazyc wnukow na zywo ..

Ostatnia edycja:
wisienko - ja też miałam dać dzidzi imię po mamie ale urodził się chłopczyk, ale jeszcze wszystko przede mną ;-) jak jedno dziecię urodziłam to może i drugie kiedyś będzie... ;-)
wiecie co, mały przespał całą noc - zjadł tylko o 3 potem o 8, teraz budzi się tylko na jedzenie, troszkę popłakał a tak poza tym cały dzionek przesypia mi, czyżby ta pochmurna pogoda tak na niego wpływała, sama nie wiem

Ostatnia edycja:
Em_cia, a Ty ją karmisz piersią?

Wisieńko, po nocy strasznie mały charczy, chyba mu się w gardle nazbierało tej flegmy, bidulek mój!
Co do pielęgniarki, to uważaj, bo przychodzą z zaskoczenia;)

Asica, u nas była dokładnie taka sama sytuacja dwa tygodnie temu, Dawidek non stop spał, ale już mu się odmieniło;) także spokojnie;)

Ostatnia edycja:
Witam,
My juz po kontroli, sluz z kupki zniknal, buzia juz gladka:-Dniesttey pepti odstawione na dobre. A obecnego mleka nie znalazlam w 5 aptekach w jednej kobeita powiedziala mi ze nie dostane w calym miescie dlatego w pt zamaowialam mialam w sobote i dzis bylam znowu powinno byc na jutro.To mleko jest tak geste jak kasza na butelke no i maly zjadl przed 20 a wstal 3.30 a na pepit o polnocy 3 i 7:-D
Wisienka a z jakiego powodu Maciek pil takie?ja z matmy tak samo noga zdawalam WOS z matmy bym nie pomogla ale Ł jest po tech. ekonomicznym wiec to jego dzialka tylko ze studia robi dzienniekarskie:-D
Magia &&&&&&&& za tata, oby malemy nic powaznego nie bylo i nie obwiaiaj sie dzieci i prz zamknietych oknach choruja
Emka moja siostra miala takie problemy jak Nicoletta mama mowila ze dawala jej wode tak jak pisza dziewczyny moze to cos da
Psota wlasnie moja znajmowa mowila ze ja nawiedzila pielegniarka srodowiakowa ale maly ma prawie pol roku a mi polozna mowila ze moze wpasc:tak:
Asica &&&& za wizyte
Renia ja kapie 19.30, 20 je i spi do polnocy pozniej do 3-4 ale na nowym mleku zasypia 20 wstaje jesc po 3
Corin wspolczuje mam nadzieje ze znajdziecie jakies miejsce dla tesciowiej bo w domu raczej nie ma szans zeby zostala:-(
Miczka no to troche trwaja remonty ale wazne ze macie swoj domek;-)Oby Szykowi kupu juz zostaly:-D

reklama
Do góry