reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Tata już ma zabieg... :confused:
Renusia normalnie to nie jest taki niebezpieczny zabieg. Ale on ma przeciwskazania. Przed bajpasami miał 6 razy, a teraz po bajpasach drugi raz. Tylko on ma stent w pniu i jakieś specyficzne te bajpasy. A pierwszy raz jak miał to ledwie przeżył, bo wstawiali mu właśnie w ten pień stent i było bardzo ryzykowne. Lekarze powiedzieli, że wtedy dostał drugie życie.
Danusia &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Silwia witaj, własnie rano wysyłałam:-D Dobrze, że mały spał z toba. Pajaki to moja fobia:szok:
Miczka hej kochana, jak tylko ganek to luzik. U nas wczoraj Mila spała 10 godzin ciurkiem a dziś ją budziłam na jedzenie bo znowu nie przytyje. Zbudziłam ja o 24 i 5 rano a potem pospała do 9 jeszcze. ja za to nie wyspana bo wstawałam przez to gardło kilka razy to płukac, to ssać tabletkę to pic herbatkę:crazy:
Reniusia witaj, fajnie, ze juz po skoku
Magia &&&&&&&&&&& i będzie dobrze

Musze kupic jakieś znicze dla mamy i co roku szukałam coś ekstra a teraz nic specjalnego nie mogę znaleźć . Same plastikowe ozdoby na szkle albo takie popękane. W tamtym roku kupiłyśmy z sister takie 2 wierze, jak latarnie wysokie na 120cm . Były naprawdę ładne.Jestem zła

Ostatnia edycja:
Spokojnie tu dzis- chyba wszystkie obiady gotują bądz korzystają z pogody- u nas słonko piękne- zaraz pakuję mała w wozek i bierzemy dziadka na doczepkę- ja do fryza a dziadek z wózkiem do parku:) Potem musze załatwis sobie zmianę przychodni- obecna mnie dobija pod postacią mojej lek. pierwszego kontaktu heh - niekontaktowa jakas i dziwna. A teraz wybrałam przychodnie pod nosem, i tak z wielu lek. prywatnie w niej korzystałam do tej pory.
Zbliża się termin oddania naszego własnego mieszkanka a co za tym idzie trzęsę portkami jak my to ogarniemy tzn. urzadzenie, sprzedaz obecnego i przeprowadzke:(

Dzień dobry!

U nas wszystko po staremu, noc rewelacja, katar i kaszel nadal, jutro idziemy na kontrolę.

Dziewczyny, miałyście nalot pielęgniarki środowiskowej? Ja sobie dzisiaj elegancko się z Dawidkiem bawię, oczywiście jeszcze w piżamie, a tu domofon dzwoni, patrzę na monitor jakaś babka stoi, podnoszę domofon i słyszę ,,dzień dobry, pielęgniarka środowiskowa, przyszłam wykonać badania przesiewowe dziecku i zebrać wywiad” ee… dobrze, że nie miałam w domu syfu;)

U nas pogoda fatalna…

A obiad ugotował wczoraj mężuś;)

Marzenko, to już od rana zabrałaś się do pracy;)

Balkan, jakie wykonujesz ćwiczenia?

Asica, ja też mam taką nadzieję, zobaczymy co jutro powie kardiolog, już mnie żołądek z nerwów boli…

Magia, ZDRÓWKA dla Was i dla Twojego taty!

Sestinko, ja to Dawidka tulę cały czas, nie umiem przestać;) Ach, te sny…;)

Gocha, najważniejsze, że nawilżacz spełnia swoją funkcję;)

Wisieńko, ZDRÓWKA! Z tymi zniczami mam tak samo, zawsze szukam czegoś wyjątkowego na grobek braciszka.

Renusia, odważna jesteś z tą kaszką, w ogóle wszystkie mamy są odważne z wprowadzaniem nowych pokarmów, tylko ja taki cykor…

Miczko, oby remont jak najszybciej się skończył;)

Silwia, Wisieńka, śliczne foty! :)

Dodi,Corin, witajcie!

Magia bardzo mocne kciuki za tatę &&&&&&&& będzie dobrze!!

Renusia my kąpiemy sie o 19, potem jedzonko przed 20, potem nakarmię jeszcze na śpiocha jak kładziemy się spać mniej więcej koło 23 no i później właśnie tak koło 4-5.

Dodi no tak, zapomniałam o Was śpiochy hehehe :-D:-D:-D

Silvia :szok::szok::szok: o matko ile ja bym już krzyku narobiła!! :-D:-D ale ja mam fobie podobnie jak Wisienka. Pewnie teraz będę za każdym razem zaglądać w łóżeczko czy nic tam nie siedzi...

Psota też mieliśmy niespodziewaną wizytę jak mały skończył 3 miesiące. Zbierałam ciuchy męża z kanapy jak tylko się odwróciła do małego... no mogła ostrzec że przyjdzie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry