reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
malami mój misiek jest z Sosnowca rodem , mieszkał z nami 3 lata w jastrzebiu i nie było szans na prace , teraz on juz jest tam w Sosnowcu oczywiscie pracuje nie to co tutaj i nas tam bedzie sciagał , jak sie uda wynajac tanio mieszkanie na katarzynie to w przyszłym miesiacu tam sie przeniesiemy , jak nie to na wiosne dopiero jak podłacza centralne i troche wyremontujemy tam mieszkanie
Corin
Mama Trójki :)
Malami, my mieszkamy w Ustroniu :-)
malamii06
Marzenka - w takim razie trzymam kciuki oby wszystko ułożyło się po Waszej myśli!!! Obyście jak najszybciej byli w komplecie!!
Corin - no to do Wisły faktycznie w zasięgu roweru z Ewą na rowerze byłoby ciężko ale myślę, że jak przyjdzie co do czego to damy radę Ja lubię Wisłę, mimo, że nic szczególnego w niej nie ma.. ale jakoś tak sentymentalnie podchodzę do tego miasta.. miasta, do którego po raz pierwszy wyjechałam z moim mężem (wtedy chłopakiem na weekend )))) Lubię i już )))
Corin - no to do Wisły faktycznie w zasięgu roweru z Ewą na rowerze byłoby ciężko ale myślę, że jak przyjdzie co do czego to damy radę Ja lubię Wisłę, mimo, że nic szczególnego w niej nie ma.. ale jakoś tak sentymentalnie podchodzę do tego miasta.. miasta, do którego po raz pierwszy wyjechałam z moim mężem (wtedy chłopakiem na weekend )))) Lubię i już )))
Miczka
dzień dobry popołudniowo
narobiłyście mi smaku ostatnio tymi bułeczkami i wlaśnie się pieką w piekarniku zobaczymy co to za pyszności
skoro o Sosnowcu mowa to ja tam będę niebawem :-) mam tam swojego chrześniaka i za dwa tygodnie będzie roczek. Dość często tam jeździłam do rodziny, z kuzynką mamy bliski kontakt. Tzn. jeżdżę dalej ale na razie z małym jest przerwa
narobiłyście mi smaku ostatnio tymi bułeczkami i wlaśnie się pieką w piekarniku zobaczymy co to za pyszności
skoro o Sosnowcu mowa to ja tam będę niebawem :-) mam tam swojego chrześniaka i za dwa tygodnie będzie roczek. Dość często tam jeździłam do rodziny, z kuzynką mamy bliski kontakt. Tzn. jeżdżę dalej ale na razie z małym jest przerwa
malamii06
Miczka ) no proszę jaki Sosnowiec się zrobił popularny Miczka - oczywiście zapraszam na herbatkę jeśli tylko będziesz miała czas i ochotę!!! Wiem, że może być ciężko bo jak się nie widziałaś z rodzinką jakiś czas to dziwne żebyś jechała do kogoś tak naprawdę obcego, ale wiesz.. jeśli tylko miałabyś ochotę to ja będę na miejscu )
Na razie mykam, idę sobie poleżeć bo jakąś taką ochotę mam)))
Na razie mykam, idę sobie poleżeć bo jakąś taką ochotę mam)))
Corin
Mama Trójki :)
Na razie faktycznie ciezko z Ewa na rower isc, ale jak bedzie miala roczek zamierzam kupic krzeselko na rower albo ta przyczepke i bedziemy jezdzic z nia. Droga do Wisly wiedzie caly czas nad rzeka wiec strachu nie ma ;-)
Malami a wiesz ze my z mezem (jeszcze wtedy nie mezem) pierwszy wspolny weekend spedzilismy w ustroniu? Wtedy tez wypatrzylismy sobie dom, i kiedy po 10 latach okazalo sie ze ten dom jest na sprzedaz to go kupilismy, hihihihi
Malami a wiesz ze my z mezem (jeszcze wtedy nie mezem) pierwszy wspolny weekend spedzilismy w ustroniu? Wtedy tez wypatrzylismy sobie dom, i kiedy po 10 latach okazalo sie ze ten dom jest na sprzedaz to go kupilismy, hihihihi
Miczka
Malamii dziękuję za zaproszenie ale teraz może być faktycznie cieżko. Tym bardziej, że bedziemy chyba jechać w sobotę i w niedzielę już wracać. Ale jak kiedyś przyjadę na dłużej to skorzystam z zaproszenia ;-)
silwia84
hey dziewczyny
ja tylko na chwilke, maly wola. spotkanie sie udalo. maluchy przespaly spacerek, a w kawiarni chyba sie zaprzyjaznili. wisienka wrzuci fotki.
pozdrawiam
ja tylko na chwilke, maly wola. spotkanie sie udalo. maluchy przespaly spacerek, a w kawiarni chyba sie zaprzyjaznili. wisienka wrzuci fotki.
pozdrawiam
reklama
malamii06
Corin, niezła historia z tym domem )
Miczka, byłoby mi miło więc mam nadzieję, że kiedyś się uda spotkać
Oki ja się żegnam na dziś, mały leży na macie a zaraz idziemy się kąpać A potem obejrzymy sobie Mam Talent - strasznie lubię ten program
dobrej nocki życzę wszystkim!!! )
Miczka, byłoby mi miło więc mam nadzieję, że kiedyś się uda spotkać
Oki ja się żegnam na dziś, mały leży na macie a zaraz idziemy się kąpać A potem obejrzymy sobie Mam Talent - strasznie lubię ten program
dobrej nocki życzę wszystkim!!! )