reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianko, chyba az tak nie zaburza, bo mała śpi jak suseł, tylko na jedzonko sie budzi raz w nocy:):)
A tych maskotek były różne rodzaje, każda miala inny smieszny głosik, super zabawka:) chyba tez polece kupic:)

I chyba dołacze do grona tych "okresowych" nawet podczas karmienia piersia, chyba że to taki jednorazowy wybryk, ale zauwazyłam sluz lekko podbarwiony krwą... a myslałam że jeszcze długo go nie zobacze...

Dodi u nas wchodza w gre tylko zabawki z glosem jego ulubiona jest wszaca malpa oczywiscie "krzyczy" no i ryba bulgocze i wibruje.
Ja nie karmie 3 tyg a okresu nie mam za to krwawie po tabletakch,ja nie urok to...

Dodi nie ma naszego ale takie wzory byly, no i cena inna nasz 70 zl a tu nawet 50 nie kosztuje no nic to nie my wydalismy;-)
Ja juz wykapana, skonczylam sparzatac zaraz nakarmie malego przez san bo spi od 20 powonien do 1 ale mam nadzieje ze jesli dam mu za pl godz pospi tak do 3;)
Dobranoc!;)

Hej Kochane... Przepraszam że się nie odzywam ale będę teraz tylko wieczorkami... Dziś do mnie przychodzi pielęgniarka środowiskowa na patronaż :/ jutro idę do Poradni Neonatologicznej którą miałam mieć 4 tyg po porodzie ale cóż miejsca nie było... dowiedziałam się że musze być pod kontrolą neonatologa do 1 roku życia Lilki bo muszą badać jak jej rozwój... Traktują ją jakby jakaś inna byla:/ nic się nie dzieje to nie wiem po co...:/lece sprzątać bo jak ta przyjdzie to bedzie szpekać w kąty:/ Ogólnie Lilunia bardzo lubi oglądać bajeczki na kanale "mini mini" hi hi a ja w tym czasie wszystko mogę zrobić :-) nawet zasypia sama :-) wystarczy jej tylko smoczek,pielucha,i super świnka:-)do usłyszenia później :-)

reklama
Do góry