reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Dziewczyny!

ale żeście wieczorem naprodukowały.... :)

co do strzelania mlekiem w oko to ja specjalistka jestem - strzeliłam kilka razy sobie, Mateuszowi i mężowi też - za każdym razem oczywiście sprawdzałam, czy jeszcze leci.... :)

na zjadz się piszę obowiązkowo - tylko warszawskie lipcówki musimy się jakoś do kupy zebrać i pogrupować na samochody :)

Po pobudce ok 6 spaliśmy z Mateuszem do 8.30! Wyspana jestem jak nigdy, ale własnie stwierdziłam, że teraz mi będzie czasu brakować na zajęcia domowe i ćwiczenia, jak tak ranki będziemy przesypiać....

hej kochane,

ja do jeziorska mam 304km..

u nas nocka spokojna, jedzonko o 3 potem o 6.30..

dałam malej do lapki godzinę temu gryzaczek i do tej pory go trzyma he, chyba nie umie puścić:)

danuska ty gdzies tak blisko mieszkasz, to mnie po drodzie zawiniesz hehe i pojedziemy razem:) :-D

Kurde mała dostała jakiegoś kataru, a fridy nie znosi... musiałam z nią walczyć 2 razy w nocy żeby jej nosek odetkać bo oddychać nie mogła. Stosujecie coś na katar prócz wody morskiej i fridy? Bo do lekarza to chyba jeszcze za wcześnie z samym katarem?

O sis przyjechała to muszę spadać. Miłego dnia i smacznej kawki wszystkim.

konwalianko, dobre, jednak jak to facet i kobeita maja inne postrzeganie świata!!

danuska ja tylko wodę morską i fridę stosuję bo mała tez katarek ma ale taki schowany glęboko, tez nie znosi fridy ale jak mus to mus...

reklama
Hej kobitki ;-) Madzia list wymiata:-D
Ja o spaniu mojej małej pisac nie bede bo bym zgrzeszyła moje dziecko mimo przeziebienia budzi sie tylko raz około 3 lub 4 a zasypia o 20 więc luzzz.;-)
Zapowiada sie znowu piękny dzien jeju aby tak juz zostało:dry: czlowiek chociaż deprechy nie ma,mało tego sprzedałam 2 samochody i od poniedziałku na nogach zapitalamy jak zacznie padać to bedzie niezła lipa:nerd: Co robicie dzis na obiad??? bo pomysłu nie mam.
Pozdrawiam wszystkie czerwcowo -lipcowe bączki .

danuska trzeba czyms nosek odglucić czy sie chce czy nie..ja oprócz fridy i wody używam masci majerankowej ,mam krople do noska GENTAMINCIN WZF 0,3 przepisane wczoraj przez lekarke a do tego wszystkiego lek homeopatyczny calcarea carbonica ostrearum bez recepty. A z takich domowych sposobów to obieram pare ząbków czosnku kroje na podstawek i stawiam niedaleko małej jak spi.

Ostatnia edycja:
Do góry