reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisienko, masz rację, jednak pieluchy, zabkowanie, nocne pobudki itp. to pikus w porównaniu do tego co jest jak dzieci dorastają:)

silwia, przykro mi, alkohol robi z człowiekiem co chce... oby tata jednak się postarał dla rodziny i wyszedl z tego brzydkiego nałogu..

Ja juz dziś uciekam spać, bo ostatnio cos wcześnie wstawalismy.. a ja niezwyczajna do takich pobudek haha

dobrej nocki!

Mailuj, widzisz i juz maja pierwszy temat do rozmowy. Ewa tez nalezy do walecznych, a przy buzi pelnej mleka poprostu ja otwiera i cala zawartosc laduje na mnie, a mloda spokojnie wtedy pije dalej ;-)

Przy miekkim dziubku tez musi sie nameczyc ;-)

Krzyś też tak robi :-) A ja dzisiaj mam jakiś nawał mleczny. pewnie przez to wczorajsze ściąganie. Mleko w końcu wypiła Weronika i była zachwycona !!!!!!! Dzieci zawsze pozostaną dziećmi. Mój mąż ma dzisiaj wychodne, nasza przyjaciólka ma 40 . Idę więc spać bo nikt nie będzie chrapał ;-) Dobranoc laseczki:-)

mailuj jedno piwo to miałam zamiar udawac, ze nie widzę. Zwłaszcza, ze z Chorwacji przywiózł zdjęcia z piwem i już wybaczyłam....pamieta woł jak cielęciem był:-D To Krzyś ma wyrobione zdanie, co będzie z plastiku pił...
Gocha kolorowych snów
Corin haha ale zrobiliście jej wycieczke, jtro Mile przegonie bo dziś już 2 razy sie budziła. Chociaż po wizycie teściów to sama będe się budziła z krzykiem
Silvia a może jakas pomoc profesjinalna przydałaby się ojcu
To i ja ide jak starszy już w domku

witam wieczornie

Mailuj, Dodi miałam dziś dokładnie tą samą sytuację. Pojechalam na zakupy, mąż został z Szymkiem. Szymek generalnie rzadko płacze, raczej czasem tylko postękuje i potrafi zająć się sam sobą. A tu mężasty mówi, że nie mógł nic zrobić bo tylko na rękach go musiał nosić, nie dało się go odłożyć bo od razu wrzask... Zasnął może na 10 minut... A ja jak przyjechałam, wzięłam go na ręce, po chwili odłożyłam do fotelika i od razu zasnął nawet nie stęknąwszy :eek:

A ja mam dzisiaj ochotę krzyczeć: BOŻE JAK JA KOCHAM TEGO MOJEGO SZKRABA!!!
No tak mnie wzięło dzisiaj, siedzę nad jego łóżeczkiem i patrzę jak śpi i myślę sobie, że zrobiłabym dla niego wszystko. A łezka kręci mi się w oku heh.....

Wisienko widzisz, Ty już kary wymyślasz, a syn Cię nadgorliwością wziął :-D Ehhh jak pomyślę jakie to będą problemy później jak szkraby podrosną....

Miczka, tez dzis mam ochote krzyczec na cale gardlo jak mocno kocham nasza Krupke :-) wiecie ze ona wlasnie tarmosi swoj kocyk -kroliczek? A to znaczy ze do 15-20 min bedzie spala :-)

Edit rano:

Noc nieciekawa :-( Ewa zasypiala i budzila sie do polnocy. Drzemala moze po 10-15 min i znow pobudka. Na dobre zasnelysmy prawie o 12.30 i kolejna pobudka o 3. Tu nastapilo rzadanie "baw sie ze mna koniecznie do 4.30" mloda zasnela wczesniej ja dopiero po 5 i kolejna pobudka o 7.

Jestem totalnie wykonczona.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie niedzielnie

Słuchajcie, kiedy powinno się iść na drugie badanie bioderek? Mam tak nie wyraźnie wpisane w książeczce. Wydaje mi się, że chyba w 3,5 mies.
ja idę w poniedziałek, to jest 6 tygodni po poprzednim badaniu.. a o wzroku nie wiedziałam..
hehe dobrze ze ja mam swojego laptopa, inaczej bym zwariowała walcząc o dostęp:blink:

ja nie jestem zadowolona z laktatora tt..nie chce zbytnio ściągać, albo ja nie umiem.. ręką lepiej mi idzie..

mój mały pije herbatki z butelki tt i faktycznie musi się namęczyć, wczoraj dałam mu mleczko z niej i też wypił, nie ma tragedii..nie widzę też aby rozpaczał jak mnie nie ma, ale ja go na dłużej niz 3h nie zostawiłam jeszcze
dodi, ja tez planuje karmić do 6 m-cy.. tak naprawdę to chciałabym zjeść normalną wigilijna kolację:-)
silwia a to kąpielówki wystarcza? jakis pampers? tez planuje zacząć chodzić..
corin, Tymek robi dokładnie tak samo jakk Ewa z tym mlekiem..ale wam zazdroszcze tego samodzielnego usypiania..
mailuj, mój Paweł tez miał wychodne, właściwie to nadal ma..jeszcze nie wrócił nicpoń!

dziewczyny i ja mam problem.. cała ciąże był spokój, a teraz masakra..wróciły alergie!:-(ja mam alergie na rożne soki wydzielane przez mięso, owoce, warzywa, detergenty, twarda wodę.. i teraz wychodzi znowu, a to można leczyć tylko maścią ze sterydami (niestety odczulanie nic nie dało) a sterydy przenikają do pokarmu, wiec odpada..a ból nieziemski.. jak nie urok to... naprawde mamy ogólnie jakiś kiepski okres w życiu wszystko sie wali..

halo, jest tu kto?

Ostatnia edycja:
Do góry