reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny a skad wiecie jak wiazac ta chuste? Nie ma z tym problemu? Wiem ze daja zazwyczaj "instrukcje obslugi" ale mi sie to strasznie trudne wydaje.

Ja dzis padnieta na maxa, mala od paru dni nie spi w dzien porzadnie tylko przysypia na max 30min:/ I piersi mam puste:/ Kolejny dzien musialam malej butle dac bo krzyczala z glodu:(

Konwalianko, wracajac do przechowywania pokarmu, mi polozna powiedziala ze wystarcza woreczki do mrozenia zywnosci.

reklama
heh, a dla mnie druga..sama się nad nią zastanawiałam, i byłam tak niezdecydowana, że w mailu o kolor napisałam: savanna lub sunset - oni wybrali a mnie pasuje wybór :)
swoją drogą jest mnóstwo pięknych kolorów..aż ciężko wybrać..

mój mały śpi już ponad 3h, to juz chyba nocny sen..ech trzeba szybko się kłaść spać..

Witajcie mamuski i babelki

Corin
jakos szybko Ewcia sie wyspała moja po kapaniu idzie spac i przesypia prawie cała noc uwielbia spac spioszek mój kochany

Wisienko wiem kochana co czujesz bo mam to samo , dzisiaj byłam na nastepnym cwiczeniu małej , miałam wiecej nie isc ale mnie przekonali ze to dla dobra malutkiej , jednak płakałam razem z nia matko jak dziecko bardzo płacze przy tych cwiczeniach nawet nie mogłam jej w zaden sposób uspokoic , jednak i tak skruciłam czas tych cwiczen bo juz nie mogłam słuchac jak mała płacze , ona zaczeła sie zanosic , wymiotowac krztusic to było juz za duzo tego wszystkiego , bede tak robic w domu ale nie tak drastycznie tylko spokojniej
Klaudia zas wybrała sobie prawa strone widocznie tak bardziej w brzuszku lezała na prawa strone i jej to zostało , musimy zyc nadzieja ze cwiczenia pomoga i chyba korki do uszów zeby nie słyszec płaczu , bo serce sie kraje strasznie
Mailuj Krzys to przesliczny chłopaczek
Kkasiulku oby Milenka była spokojna po tych szczepionkach

marzenka a wy tez Vojtą???Matko coraz bardziej się boję, może ja zmienię to na bobath jak będzie mila bardzo płakac bo ja tego nie zniosę.A co robia dokładnie na tej rehabilitacji

Wisienko dokładnie tak samo pokaze ci filmik podobna sytuacje miałam dzisiaj i cwiczenia takie same [video=youtube;KW_byBtGEnQ]http://www.youtube.com/watch?v=KW_byBtGEnQ[/video] wiem ze to strasznie wyglada ale to jest dla dobra dzieci , ja co prawda nie wytrzymałam i zabrałam dziecko nie było cwiczen do konca płakałam razem z nia

Corin ja juz obrałam taktyke ze kapie ja o godz 19 , no moze pare minut póxniej do 20 mała juz wykapana pojedzona i spi tak do 4 rano a zdarzało sie ze spała do 6 rano , nie daje jej w nocy jesc i nie wybudzam ja do jedzenia , widze ze rosnie jak na drozdzach a jak bedzie głodna sama sie obudzi

Ostatnia edycja:
reklama
Boziu, obejrzałam ten filmik i normalnie łzy w oczach mam, aż by sie chciało utulic tego dzieciaczka, wiem ze to dla jego dobra i krzywda mu sie nie stanie ale jakoś dla mnie to za bardzo drastyczne jetst, bo jak takiemu dziecku wytlumaczyc ze to dla niego dobre...

I przyznam Marzenko, że jak mówiłaś ze zabralas Klaudusię z tamtych ćwiczeń, to pomyslalam sobie, że przecież skoro lekarz tak zalecił to powinnaś z nią dotrwać do końca, że to dla jej dobra przeciez i nie powinnać jej zabierać....ale po tym filmiku widzę, ze jesli miałabym patrzec jak Biancia tak przeraźliwie płacze to tez bym tak zrobiła...bo juz nawet jak patrze na to obce dziecko to mi się chce plakac razem z nim, a co dopiero na swoje... nie miałam pojecia że to tak wyglada ta terapia..

Ostatnia edycja:
Do góry