reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Iwonuś - moje małe radyjko Maja dziś mnie rozwala, buzia jej się nie zamyka, a mnie pęka głowa.....Majunia też mi pomaga, wybiera pieluszki (na Pampersach są różne zwierzątka, zauwazyłyście? ;-) )podaje chusteczki, krem, zagada do małej jak lecę siku. Jest ciężko, z dwójką bardzo, ale myślę, że niedługo się to unormuje i będzie lepiej :-) Dobrze, że lepiej już się czujesz :-) Ja dziś nie wyszłam z na spacer, bardzo wieje i żadna to przyjemność

maqnio - jak miło to czytać!!!! Teraz na pewno już będzie dobrze i coraz lepiej. Aż pozytywna energia bije z Twojego posta ;-)

reklama
dzieki dziewczynki!!! jestem pełna optymizmu!:-):-)

iwonus zdrowiej czym predziej kochana!!
kkasiulka, iwonus racja z dwojka jest duzo ciezej niz z jednym maluchem i szczerze podziwiam:-)
kkasiulka racja co pamper to inne zwierzatko:-)

uwaga Rozia wstala po 3h snu!!! tadam!!!!

Dziiewczyny mialy wasze bobasy sluz w kupce?moj taka robi i juz 2 dzien jest strasznie maruny,prawie nie spi i duzo placze. Jutro idziemy do lekarza...
Iwonus powiedzialabym ale to beksa wole nie zaczynac poza ym ciagle kombinuje zeby nie przychodzila...Super ze leki dzialaja;-)
Maqnio w koncu sie doczekalas,oby tak zostalo;-)chyba to niespanie przeszlo na mojego...

Dziiewczyny mialy wasze bobasy sluz w kupce?moj taka robi i juz 2 dzien jest strasznie maruny,prawie nie spi i duzo placze. Jutro idziemy do lekarza...

Niestety, śluz często bywa objawem alergii....:-( Idź do lekarza, pewnie zaleci dietę.....

maqnio - ja podziwiam te mamy, które oprócz dzieci maja jeszcze cały dom na głowie, ja mam tylko pół ;-) Bo odchodzi mi gotowanie i zakupy - mieszkam z mamą, kuchnia o jej królestwo :-)

Kkasiulka ale ja jem tylko drob, ziemniak, ryz,bulki,wedline drobiowa, biszkopty,krupnik. Raz zjalam nektarynke chyba wczoraj i tyle...
edit;te kupki sa tak duze ze prawie wylewaja sie z pampersa, sa bez grudek i maja kwasny zapach...wczesniej mial ciemieniuche pololozna mowila ze moze alergia i teraz stram sie trzymac diete

Ostatnia edycja:
Anula Najwidoczniej ta nektarynka zaszkodziła moja mała robila duzo kup ale bez śluzu tzn kupki wyglądały normalnie tylko ze robiła jedną za drugą .Wczoraj rozmawiałam z połozną mówila mi ze dzieciaki mogą wiecej sie załatwiac od złego samopoczucia matki bądz po prostu cos jest w powietrzu i tyle. Gdyby objawy sie nasiliły idz do lekarza maluszki szybko sie odwadniają.

Margerita czesto nie robi ale jest maruny, spi raz dziennie dzis juz 2 dzien dlatego jutro pojde...wykonczona jestem padam na twarz a jest tak niepokojny ze spi tylko na rekach i to na krotko a moj nie pomaga bo niby brak mu cierpliwosci...Dzieki;-)

Margerita probowalam, dzis zajmowal sie nim gdy rozwieszalam pranie i uznal ze specjalnie robilam to dlugo a trwalo to 15 min, gdy sie kapie stoi z malym pod drzwiami gdy placze w najlepszym wypadku mam 20 min dla siebie ostatnio mowilam ze koncze przyszlam a on do mnie ze 7 min z lazienki wychodzilam:wściekła/y:a po wczorajszym spacerze powiedzial zebym zapomniala ze z nim chodzic bedzie bo mu plakal. Po tych jazdach juz nie mam sily z nim walczyc albo patrzec jak robi to z laska. Zajmuje sie nim tylko gdy nie placze przez co nie mam czasu zrobic czegos w mieszkaniu i robie w nocy gdy maly spi a moj sie kladzie bo sie nie wysypial a maly nocami przciez nie placze, jeszcze nigdy o niego nie wstal...Dzieki za pomoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ło jezu co za gad:crazy: porozmawiaj z nim ze ta jego niechęc do pomocy Cię dobija no wybacz ale terminatorem nie jesteś ile ta mozna ....bidulko Ty wspólczuje. Moj zaraz by po garbie dostał ze ho ho .

Do góry