reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Iwonuś - moje małe radyjko Maja dziś mnie rozwala, buzia jej się nie zamyka, a mnie pęka głowa.....Majunia też mi pomaga, wybiera pieluszki (na Pampersach są różne zwierzątka, zauwazyłyście? ;-) )podaje chusteczki, krem, zagada do małej jak lecę siku. Jest ciężko, z dwójką bardzo, ale myślę, że niedługo się to unormuje i będzie lepiej :-) Dobrze, że lepiej już się czujesz :-) Ja dziś nie wyszłam z na spacer, bardzo wieje i żadna to przyjemność

maqnio - jak miło to czytać!!!! Teraz na pewno już będzie dobrze i coraz lepiej. Aż pozytywna energia bije z Twojego posta ;-)

reklama
dzieki dziewczynki!!! jestem pełna optymizmu!:-):-)

iwonus zdrowiej czym predziej kochana!!
kkasiulka, iwonus racja z dwojka jest duzo ciezej niz z jednym maluchem i szczerze podziwiam:-)
kkasiulka racja co pamper to inne zwierzatko:-)

uwaga Rozia wstala po 3h snu!!! tadam!!!!

Dziiewczyny mialy wasze bobasy sluz w kupce?moj taka robi i juz 2 dzien jest strasznie maruny,prawie nie spi i duzo placze. Jutro idziemy do lekarza...
Iwonus powiedzialabym ale to beksa wole nie zaczynac poza ym ciagle kombinuje zeby nie przychodzila...Super ze leki dzialaja;-)
Maqnio w koncu sie doczekalas,oby tak zostalo;-)chyba to niespanie przeszlo na mojego...

Dziiewczyny mialy wasze bobasy sluz w kupce?moj taka robi i juz 2 dzien jest strasznie maruny,prawie nie spi i duzo placze. Jutro idziemy do lekarza...

Niestety, śluz często bywa objawem alergii....:-( Idź do lekarza, pewnie zaleci dietę.....

maqnio - ja podziwiam te mamy, które oprócz dzieci maja jeszcze cały dom na głowie, ja mam tylko pół ;-) Bo odchodzi mi gotowanie i zakupy - mieszkam z mamą, kuchnia o jej królestwo :-)

Kkasiulka ale ja jem tylko drob, ziemniak, ryz,bulki,wedline drobiowa, biszkopty,krupnik. Raz zjalam nektarynke chyba wczoraj i tyle...
edit;te kupki sa tak duze ze prawie wylewaja sie z pampersa, sa bez grudek i maja kwasny zapach...wczesniej mial ciemieniuche pololozna mowila ze moze alergia i teraz stram sie trzymac diete

Ostatnia edycja:
Anula Najwidoczniej ta nektarynka zaszkodziła moja mała robila duzo kup ale bez śluzu tzn kupki wyglądały normalnie tylko ze robiła jedną za drugą .Wczoraj rozmawiałam z połozną mówila mi ze dzieciaki mogą wiecej sie załatwiac od złego samopoczucia matki bądz po prostu cos jest w powietrzu i tyle. Gdyby objawy sie nasiliły idz do lekarza maluszki szybko sie odwadniają.

Margerita czesto nie robi ale jest maruny, spi raz dziennie dzis juz 2 dzien dlatego jutro pojde...wykonczona jestem padam na twarz a jest tak niepokojny ze spi tylko na rekach i to na krotko a moj nie pomaga bo niby brak mu cierpliwosci...Dzieki;-)

Margerita probowalam, dzis zajmowal sie nim gdy rozwieszalam pranie i uznal ze specjalnie robilam to dlugo a trwalo to 15 min, gdy sie kapie stoi z malym pod drzwiami gdy placze w najlepszym wypadku mam 20 min dla siebie ostatnio mowilam ze koncze przyszlam a on do mnie ze 7 min z lazienki wychodzilam:wściekła/y:a po wczorajszym spacerze powiedzial zebym zapomniala ze z nim chodzic bedzie bo mu plakal. Po tych jazdach juz nie mam sily z nim walczyc albo patrzec jak robi to z laska. Zajmuje sie nim tylko gdy nie placze przez co nie mam czasu zrobic czegos w mieszkaniu i robie w nocy gdy maly spi a moj sie kladzie bo sie nie wysypial a maly nocami przciez nie placze, jeszcze nigdy o niego nie wstal...Dzieki za pomoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ło jezu co za gad:crazy: porozmawiaj z nim ze ta jego niechęc do pomocy Cię dobija no wybacz ale terminatorem nie jesteś ile ta mozna ....bidulko Ty wspólczuje. Moj zaraz by po garbie dostał ze ho ho .

Do góry