balkan
Fanka BB :)
u nas dziś wprost wymarzona noc - co prawda usypianie po kąpieli trwało godzinę i po jedzeniu Mateusz wszystko zwrócił, co musiało zakończyć się włączeniem pralki, ale potem spał od 21 do 1, a potem do 5, a następnie do 7 - jestem taka wyspana, że mimo pogody energia mnie roznosi - a teraz od godziny po jedzeniu leży i 'skrzypi' .....
muszę go aktywizować w ciągu dnia, to w nocy śpi....
czytałam, że jak dziecko głodne po odstawieniu to trzeba jak najczęściej przystawiać, żeby pobudzic laktację - ja raz w takim wypadku podałam mm - mam w domu Nan.... co do herbatek - mam w domu koperkową i mieszankę koperkową Hipp - po samej koperkowej wczoraj dostałam takich wzdęć, że myślałam, że mnie rozsadzi..... moja mama mówi, że od niemowlaka nie znosiłam koperku włoskiego i pewnie tak mi zostało.... a czy pomaga na laktację.... nie szkodzi pewnie....
muszę go aktywizować w ciągu dnia, to w nocy śpi....
czytałam, że jak dziecko głodne po odstawieniu to trzeba jak najczęściej przystawiać, żeby pobudzic laktację - ja raz w takim wypadku podałam mm - mam w domu Nan.... co do herbatek - mam w domu koperkową i mieszankę koperkową Hipp - po samej koperkowej wczoraj dostałam takich wzdęć, że myślałam, że mnie rozsadzi..... moja mama mówi, że od niemowlaka nie znosiłam koperku włoskiego i pewnie tak mi zostało.... a czy pomaga na laktację.... nie szkodzi pewnie....
Ostatnia edycja: