Mondy
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie, czy Wasze dzieciątka też się "łuszczą" na buzi? Matiemu schodzi skórka na stópkach, rączkach, ale najmocniej na nosku, czole i powiekach. Nie wiem, czy to naturalne, czy może oznaczać, że coś się dzieje... Smuruję kremem intensywnie nawilżajacym Nivea, ale unikam okolic oczek.
Poza tym wczoraj minął prawidłowy termin porodu i faktycznie - zgodnie z tym co mówiły położne - Młody wyraźnie się ożywił. Dzisiaj w nocy naprzemiennie na prawym i lewym cycu non stop, oczy szeroko otwarte i każda próba odłożenia go do łóżka kończyła się płaczem. W sumie przespał 2 godziny... I ja też tylko tyle. Mam nadzieję, że to tylko wyjątkowo tak i dzisiaj już ładnie pośpimy .
Miłego wieczoru i przespanej nocy :-)!
Poza tym wczoraj minął prawidłowy termin porodu i faktycznie - zgodnie z tym co mówiły położne - Młody wyraźnie się ożywił. Dzisiaj w nocy naprzemiennie na prawym i lewym cycu non stop, oczy szeroko otwarte i każda próba odłożenia go do łóżka kończyła się płaczem. W sumie przespał 2 godziny... I ja też tylko tyle. Mam nadzieję, że to tylko wyjątkowo tak i dzisiaj już ładnie pośpimy .
Miłego wieczoru i przespanej nocy :-)!