reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kkasiulka,smutno? troszkę :p, wczoraj miałam mega kryzys dziś jest już lepiej :) Chociaż jest szansa że humor mi padnie, bo dziś odwiedza mnie teściówka, była u nas tylko raz - w dniu ślubu. My mieszkamy z moimi rodzicami i muszę wysprzątać całą chatkę żeby nie miała się do czego doczepić, ale wiecie jakie są teściowe ;-):-D

reklama
Kkasiulka,smutno? troszkę :p, wczoraj miałam mega kryzys dziś jest już lepiej :) Chociaż jest szansa że humor mi padnie, bo dziś odwiedza mnie teściówka, była u nas tylko raz - w dniu ślubu. My mieszkamy z moimi rodzicami i muszę wysprzątać całą chatkę żeby nie miała się do czego doczepić, ale wiecie jakie są teściowe ;-):-D

Oj....te teściowe....Moja jest jakaś strasznie dziwna, ale to trzeba by chyba osobny wątek założyć. ;-)
To musisz uzbroić się w mega cierpliwość....

witam
kkasiulka trzymam kciuki za wizytę będzie wszystko dobrze . czekam na info po .:)

dodi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za wszystkie wizytujace i przeterminowane

kociatka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziób mężczyźni już tak mają dla nich zawsze przesadzamy , panikujemy i mają czas na wszystko .eh
co do znajomej chyba trzeba omijać z daleka bo sama nie odpuści .... ( żen i tyle)

corin wpychaj się pliss. ale by dzieciaczki miały dzis niespodziankę ....

wisienko to dzień pełen wrażeń ... oszczędzaj się i uważaj na tą ranę.

em ka jak ja lubię czytać twoje posty. pełne są optymizmu nawet 2 dni po operacji ;-)zdrówka dla was i nawału mleka :-D

orchi a ja szanuję ludzi którzy uczciwie piszą co czują ... trzymam za was kciuki i czekamy na wiadomość jak okruszek będzie już z wami ....

danusia ;-)nie zazdroszcze wizyty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłego dnia wam życzę

Hej rybcie... ja jem śniadanko i zaraz wyruszamy do szpitala... ciekawe ile mnie tam przetrzymają... oby sie zaczęło lada chwila bo nie wytrzymam tam sluchajac rodzących.... trzymajcie kciuki zaciśniete, będę informować w razie czego:)

Foczusia, nie bój nic, za ciebie też trzymam kciuki, żeby zaczęło sie za chwilke:)

To spadam:) buziaki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Mam pytanie - czy decydujecie się na znieczulenie zewnątrzoponowe (epidural) podczas porodu? Macie może jakieś z nim doświadczenia? Tu w Irlandii można to mieć na życzenie za darmo i się tak zastanawiam. Jaki to ma wpływ na dziecko?

hej bable!!

jejku jak mi was brakuje!!! doczytałam po lebkach i tyle... Rózinka jest..hmmm.. nerwusem bardzo mało spi, na cycu wisi non stop, dzis w nocy obudzilsie o 22 i zasnela o 6;30 nad ranem:szok:ja padam na pysk. wczoraj była polozna i mowiła ze tak sie zdarza ze to wszystko jest norma i ze z kazdym dniem bedzie lepiej..mam nadziejej bo poki co nie mam nawet czasu na siku...do tego w szpitalu mała tak mi poranila piersi ze jedna dobde cala przeryczalam, miałm takiego dołka, ze chciałam wychodzic ze szpitala na własne zadanie, no ale juz jest lepiej, piersi nadal bola masakrycznie ale zaciskam zeby i karmie.

emka no patrz a ja myslalam, ze nicolka bedzie miała kedziory...ale i tak jest piekna!
dodi, kociatka, trzymam kciuki dziewczyny!!

dzwoniłam do orchi ale nie odbiera, jak sie odezwie dam znac!!

mocno trzymam kciuki za te nierozpakowane, fakt mnie macierzynstwo ciut przytłoczyło, ale damy rade, oby z dnia na dzien było lepiej!1

sciskam was mocno!!!!!!

Witam Was ponownie! ;*
Corin To na pewno jesteś mega szczęśliwa z powrotu swoich pociech :) Jeszcze fajnie by było jak byś im niespodziankę wieczorkiem sprawiła :)
Maqnio Na pewno dasz rade! To tylko kwestia dni i będzie ok przyzwyczaicie się do siebie i malutka będzie spokojna, żebyś mogła chociaż troszku odpocząć.
A twoja córcia chociaż nerwusek ale jest przesłodka ;) I piesio jaki fajny... ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Mam pytanie - czy decydujecie się na znieczulenie zewnątrzoponowe (epidural) podczas porodu? Macie może jakieś z nim doświadczenia? Tu w Irlandii można to mieć na życzenie za darmo i się tak zastanawiam. Jaki to ma wpływ na dziecko?

Ja miałam przy pierwszym porodzie. Rewelacja! Jesli teraz będę rodziła naturalnie, to na pewno zrobię wszystko, żeby dostać znów zzo. Jestem mało wrażliwa na ból, jak dostałam zastrzyk, oczy mi się otworzyły, rozluźniłam się i poszło już gładko. Od podania zatrzyku do urodzenia małej minęła godzinka i 15minut, a zzo podaje się przy 4cm.

maqnio- koniecznie leć do apteki po PURELAN!!!!! Pomaga bardzo szybko, jest nieszkodliwe dla dzieciątka. Na serio, odczujesz dużą różnicę.

Corin - no....to juz loozik, będie dobrze :-) Ewa może już witać rodzeństwo :-)
Jestem okropna, ale jeszcze tylko 7,5godziny....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam dosc plamiie pojechalam do szpitala rano i mam juz 2i pol cm rozwarcia a oni nic nie chca ROBIC !!!!! Bo szyjka jest Twarda i nie mam w ogole skurczy ja sie wykoncze :/

Do góry