reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
ahahahha maqnio to ja to taka zberezna jestem, od razu mi przyszlo na mysl ze plamy po sobie zostawia :-D i sobie mysle, takie szalenstwa pod koniec ciazy beda wyprawiac? :-D
ale to sie mi wybacza, od kilku dni czekam na przytulanie a wczoraj mi D zasnal, tylko sie lozko trzeslo od chrapania, takze wiesz... :-D

Wróciliśmy, maleńki jest cudny, ja już chcę Dawidusia!!! :)

A tak poza tym, to się wkurzyłam, bo sprawdziłam wynik mojego posiewu moczu na necie... przez całą ciążę zero bakterii, a teraz jakiś badziew mi się przyplątał:(

Uciekam spatuchny, humorek mi padł przez te wyniki... Dobranoc!

Witam jestem dopiero bo mielismy goscia od 5 rano i dopiero pojechal:tak:czuje sie swietnie, jak zawsze nic nie boli:-p
Nie nadrobilam tego co pisalyscie ale zaraz sie biore za to i pozniej dokoncze pakowanie:happy:jutro po 8 mam byc na ip, pewnie w tym tyg bedzie dzidzius:-)
Wisienka ciesze sie ze mala jest juz z wami:-)
Kciatka, wszystkiego najlepszego :-)

Psota a leukocyty masz w normie? Ja tez mialam bakterie w moczu na sam koniec, ale gin powiedzial ze to nic jesli leukocyty i cos tam jeszcze jest w normie, tylko nie pamietam co to bylo to cos jeszcze...

Emka Maqnio zgodnie z życzeniem ściany będą miały pamiątki. Miło, że moje życie seksualne wzbudza tyle emocji :-) Emka Krzyś chce dupka na świat wychodzić. No nic ,spróbujemy chyba. Na razie mama karze mi leżeć i przeczekać byśmy zdążyli ściany na dole pomalować. My od jutra będziemy mieszkali na strychu,którego właściwie nie remontowaliśmy. Ale ma klimacik dzięki temu i hałasy z dołu nie dochodzą. Więc ja będę leżeć i rozkładać w końcu ubranka w komodzie i ścielić łóżeczko, a na dole praca będzie wrzeć. Jutro powinno mi się udać też internet zainstalować bo kable już od 4 tygodni są. mam nadzieje, że syn dopasuje się do sytuacji. Wiem , ze psychika ma tu zasadniczą rolę i może przed przeprowadzką sama podświadomie wszystko blokuję. Nike przenosiłam i może Krzyniowi się zdarzyć. Pożyjemy zobaczymy.... Dla niego to nawet lepiej bo lepszy standard będzie miał :-)

Ania, leukocyty i erytrocyty w moczu mam w normie, generalnie całe badanie ogólne moczu jest ok, a w posiewie moczu wyszło mi jakiś enterococcus spp. wkurzyłam się strasznie!

Psota ja sie na tym nie znam, wiec nie bede udawac madrej;-) u mnie w badaniu ogolnym wyszly bakterie a gin powiedzial ze wszytsko ok, wiec nie wiem. Ale wkurzac sie nie ma co, bo to Cie na pewno nie wyleczy, chociaz wiem ze latwo mowic trudniej zrobic.

Mailuj a mowilas Krzysiowi, ze im dluzej pomieszka w brzuszku tym lepszy bedzie mial komfort w domu jak wyjdzie? To Go na pewno przekona:-)

reklama
mailuj a tobie cesarki nie beda programowac jak sie nie obroci? czy u was w szpitalu dopuszczony jest porod nozkami w dol? u nas jest to nie do pomyslenia i jak sie nie obraca to od razu cesarka, ja osobiscie nie wiem czemu balabym sie rodzic SN gdyby mala byla posladkowo, wtedy wolalabym cesarke.
aa co do mieszkanka to ja zawsze marzylam o pokoju na strychu, taki moj cichy zakatek, wiec podejrzewam ze bedziecie mieli przytulnie mimo wszelkich niedogodnosci na nizszych pietrach :-)

psotko nie przejmuj sie tymi badziewami, kazda ma jakies problemy, jak nie wczesniej to pozniej, maly odsetek sie wymiga przed takimi rzeczami, ja czekam do nastepnego poniedzialku, zobaczymy jak tam moje paciorkowce :-D czy je sobie wyhodowalam czy nie.

Do góry