reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sestinka chyba wisieńka ma fretkę jeszcze :tak:
mailuj nooo widzisz,bo ja nienawidzę spać w staniku ale jak będzie leciało to może tetrówę sobie podkładać myslicie,że to dobry pomysł ???:nerd:

reklama
sesti cała nasza vero... :-)

kurcze tak patrze na ten moj suwaczek i jeszcze kilka tygodni temu zupełnie nie wierzylam, ze zobacze "40 tydzien" a jednak....wytrzymalysmy:-):-)

dobra ide zbierac te porzeczki..

Kur.... własnie mój zadzwownił :wściekła/y: szef mu nie da urlopu no oszalał chyba ten facet :wściekła/y::wściekła/y: dwa dni na urodzenie mu tylko ma dać :wściekła/y: kuźwa mać no weźmie w razie W "tacierzyński" i już mam nadzieję,że ten mu da urlop jaki cham no kurde :wściekła/y:

Sestinka, tak - mam zamiar sie zrobic na cud-wieloryba;-) Musze tylko kupic kiecke, bo do zadnej nie wchodze

Anula, u mnie tez skurcze nie wychodza... Ale przyjda dnia pewnego!

Wczoraj kupilam sexi cyckonosz do karmienia - nawet nie wiedzialam, ze takie sa :)

orchi a opiekę ? moj bierze opiekę 14 dni. a taciezynski to tylko tydzien w tym roku, szkoda bo w przyszłym miałby dwa. Pogadaj z ginekologiem czy wystawi mezowi opieke nad Tobą. Moja powiedziała ze nie ma problema.
kociatka prosimy o foty z wesela;)

Ostatnia edycja:
sestinka właśnie ja nie wiem jak to jest jak się pracuje u "prywaciarza" ale kodeks pracy jest jeden do cholery no ,co za pajac z tego szefa ale cały czas mówil,że da urlop kiedy tylko Tomek będzie chciał :baffled:

reklama
no właśnie nie wiem czemu 3h -pierwszy raz tak miał, mimo ze pani z poradni laktacyjnej mówiła ze dziecko powinno efektywnie ssac każda pierś po 20 min..

u mnie laktacja się uspokoiła i nawet piersi nie są duże, mam nawet wrażenie ze pokarmu mam jakby mniej..

w biustonoszu chodzę w dzień na noc wkładki przyklejam do góry piżamy, cieknie tylko nad ranem, wiec spoko

pierwszy raz zrobił twarda kupkę i się męczył, teraz się pręży i teraz muszę wyeliminować jedna z tych rzeczy: słaba pomidorowa, naleśnik, placek ziemniaczany..co obstawiacie?

Do góry