reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie moje dziecko igra sobie ze mna ... dzis skurcze slabe do 40 i powrot do domu juz mi nie zalezy bede czekac az samo sie zacznie i juz nie zalezy mi na tym szpitalu jak mojego gina nie bedzie moge rodzic gdzie popadnie:/ w nosie to mam... nawet olejek nie pomogl:/
mam lekkiego dola bo myslalam ze chociaz skurcze sie utrzymaja i zacznie sie cos dziac a tu lipa no coz...

&&&&&& za wszystkie wizytujace:)

reklama
orchi no najlepszy pomysł bo co innego?:) do łózeczka a żal będzie;)
Corin zmarzną doopki to ubiorą się;) a że się rozpakują dziś mamcie- ja mam przeczucie;)

witajcie brzuszki..

super wieści o mimi.. to kto następny? w końcu mamy już lipiec i to b.ciekawa data :)
anula i na ciebie przyjdzie pora..troszkę wytrwaloscii

Ostatnia edycja:
sesti jestes wielka!!! tzn. tak w przenosni hihi, mam nadzieje ze Rózinka usłyszała Twoj komentarz i ruszy doopkę:-):-)i licze na Twoje przeczucie:), bo ja nie mam nadziei.
anulka do terminu masz jeszcze tydzien, a poza tym ja mam podobnie raz na ktg skurcze pod sto a innym razem ok 20, takze nie ma reguły:)
corin dzieciaczki pomysla, spokojnie :)
konwalianka na pewno bedzie dzis wyderka, bo ma cc, a kto jeszcze? hm..zobaczymy:) a jak Tymuś grzeczny?

Ostatnia edycja:
O której ma mieć wydrusia CC ?? bo to też już dziś kurdee :-D ale leci czas :-D
maqnio &&&&&&&&&&&&&& za szybkie rozkręcenie się porodu żebyś już to miała za sobą w tym tygodniu jeszcze :*:*:*:*

Anulka widocznie nie jest twój czas jeszcze, a raczej synka... choćbyś stanęła na głowie, siłą go nie wygonisz, trzeba się pogodzić, że to nie zależy od naszych chęci i czekać... i umilać sobie ten czas różnymi przyjemnościami - ja tak się staram :-)
sestina ha mam te same dylematy, no dobra urodze, ale co dalej???:baffled: mam z tym lekkiego stresa, że zostaniemy sami w domu z malutką i trzeba będzie sobie poradzić...
ciekawe czy zuzu już urodziła....

Wiecie co teraz jak włączam komp. rano patrzę 1sze co czy na BB jest kolejny szkrabuś :-D siedzę jak na szpilkach :-D Teraz patrzę na tel. czy psotka coś naskrobie czy zasnęła i nic się u niej nie dzieje :-D Tj niepojete,że tak mozna się "przyzwyczaić" do "Nowej Rodzinki z BB " :zawstydzona/y::-D

orchi dzieki kochana :* wydrusia jakos tak popołudniem, ona sama dokładnie nie wie, musi czekać, ale na pewno da znac juz po :)oj mozna sie przyzywczaic naprawde, ja nawet czasem w nocy jak wstaje to zerkam na tel. czy któras nie napisała ze dzidzia na swiecie:)
pippi a ja jakos tak nie mam stresu zeby zostac z malutka sama w domu, nie wiem moze to przejsciowy objaw mojej odwagi (zapewne:)), ale ja o tym marze, zeby byc tylko z nią...:-)a poza tym jestem ciekawa jaka ona bedzie? czy grzeczniutka, czy płaczliwa, ze bede błagac kogos o pomoc itp. eh...chcialabym już wiedzieć:)

Ostatnia edycja:
reklama
orchi prawda;)? ja mówie dziś do męża- leć już do tej pracy a ja smigam zobaczyc co u cioteczek z BB:)
pippi no dreszczyk przechodzi na sama mysl heh - my juz jakies czas temu wanienkę rozstawialismy na stojaku, wodę lalismy i temp, mierzylismy i patrzyłam jaka to gimnastyka będzie ( a przeciez bez małej test był hehe)
zuzu odezwij się:)
vero i aneta nadal tez cichutko.... tyle ze Vero dawała znac smsem ze oki u niej

Ostatnia edycja:
Do góry