reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sesti hehe.. wczoraj mój syn wisiał niemal 3h na cycu a w nocy mnie stresował bo nie chciał jeść..na sile mu wciskałam ot tak mu się zachciało.. no i serce mi się kraja jak się męczy gdy robi kupkę- takie mam teraz rozterki:)
musicie pilnie do mnie dołączyć :-)

reklama
Dzieki za slowa otuchy, dziewczyny. Pewnie niepotrzebnie panikuje... Ale taka juz nasza matczyna dola ;-) jak poslalam pierwszy raz dzieciaki do przedszkola to pol dnia przeplakalam :-/ a potem codziennie przez tydzien wychodzac z przedszkola i slyszac jak placza, plakalam tez.. Teraz tez jest ich pierwszy raz i tez przezywam...

Szkoda ze nie da sie jakos dogadac z naszymi brzuszkami. Chcialabym zeby Ewcia juz byla na zew. na przyjazd starszego rodzenstwa.

Konwalianka a czemu ma problem z kupkami?

corin pomartwisz się ale i odpoczniesz....o ile szanowna tesciowa nie zaangażuje znów twoich cennych nerwów do działania- tfu oby nie

konwalianka witaj:-) w końcu dołączymy, nie ma innej opcji;-)
a powiedz czy cały dzień i noc nosisz staniki do karmienia? bo ja mam nadzieję, że w nocy da się jakoś bez... no ale pewnie coś tam się sączy? czy nie?:eek:

Corin u mnie pogoda ładna. Bez upału ale krótkie portki i koszulka wystarczą. Także Sebek i Aga dadzą sobie radę ! Ja dziś znowu idę do USC, moja babcia ma 60 rocznicę ślubu:szok: i jakis jubileusz będzie :-)

Mnie położna namawiała do jak najczęstszego chodzenia bez stanika, szczególnie na początku by nic nie uciskać. I przypominała o kryzysach mlecznych - 3 tydzień, 6 tydzień, 3 miesiąc, 6 miesiąc. Wtedy dziecko zmienia zapotrzebowanie na mleko i trzeba przytrzymać do przy piersi by dał sygnal rozumowi aby produkował więcej i inne mleko :-)

Ostatnia edycja:
Corin proponuję spacer do mnie na pewno wtedy Cię złapie hihi :-D:zawstydzona/y:
maqnio hihi no mój wchodzi do domu z pracy i po jakimś czasie jego słowa" urodziła któraś" :-D:-D
konwalianka bo Tymuś wie gdzie dobre miejsce jest hahah uczy się od małego,że piersi są ok :-D:-D
mailuj :*:*:*:*:* daj nam troszkę pogody takiej chociaż bezdeszczowej :zawstydzona/y: i komunikat dla Krzysia " zrób jeszcze szybkiego fikołajka" :-D:-D i gratki dla babci jejjjj 60lat po ślubie ale liczba !!!

muszę emce napisac jak sie pojawi o fretkach- wczoraj program ogladałam ze przy małych dzieciach nie trzymać w domu- chyba jeszcze któras z dziewczyn ma w domu? ( własnie przeczytałam ze łacińska nazwa fretka to - mustela hahah)

reklama
sesti ja mam z vero dosc stały kontakt, poki co zyje w dwupaku tylko coraz jej trudniej z ta pileczka życ a poza tym generalnie nastrój ma dosc kiepski bidulka:)
konwalianka dołączymy, dołaczymy, daj nam jeszcze kilka dni:)

Do góry