reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hello.. melduję się po raz kolejny..
Byliśmy na długim spacerku.. a objawów nadal brak..

U mnie czopa ani widu.... i tak jak niektóre z was mówią, normalnie posucha jak na pustyni heh

maqnio.. kurcze to tylko sobota dobra na rodzenie?? och, ja nie chcę byc przeterminowana. :wściekła/y: może poprostu moja córcia chce być punktualna i w terminie sie urodzi hehe, na to liczę:) Różyczka na pewno tez tak myśli:):)

Corin, mnie też nic nie leci w ogóle... tylko jak nacisnę, to taka malusia kropelka najwyżej...
A cycki nawet mi nie urosły...nie wiem kiedy zamierzają się wypełnić..

A maluszki przecudowne!!

Ostatnia edycja:
Ciesze sie ze u Mimi wszystko dobrze i maly juz na swiecie. Gratuluje!

Corin u mnie najpierw lecialo tylko przezroczyste a potem najpierw troszke zoltego a potem przezroczyste, takze to normalne raczej:)

hej laseczki witam sie porannie ja juz wyszykowana bedziemy jechac na ktg zobaczymy co wykarze...w razie czego torba naszykowana... cala noc brzuch jak skala:/ zobaczymy co gin powie...

Zycze milego dnia wszystkim dwupaczkowm i mamusiom rozpakowanym :)

Witam z rana..
Jade i ja do położnej. Ale to raczej rutynowa wizyta nie dowiem się ani nic na temat rozwarcia czy skurczach. Jade się zwarzyc sprawdzić glukoze, proteiny oraz ciśnienie;/ Jade uzupełnić statystyki. Miłego dzionka.

Witam i ja- jak na mnie to całkiem przyzwoita pora ( moze dlatego, że małzonek wstawał dzis pozniej to i mi się lepiej spało- pomijając upierdliwe muszysko bzyczące nad ranem nad uchem wrrr)
Alexandraa dzięki za wieści od Mimi - fajnie, że już jej w naszym imieniu odpisałas;)
Ciekawe co przyniesie dzień....wczoraj wieczorem troszkę widzę poszalały brzuszki i doopki;) - może dziś się coś wykluje;)
psota Ty siedź grzecznie i czekaj do 6:) oby z rana hormonki o mdłościach Ci nie przypominały - mnie hormonki odbijały wczoraj równo ale tak nastrojowo bardziej- powarczałam na męża- ale dzielnie znosi hehe
dziś zostaję na część wieczoru ( mam nadzieję ze nie nocy) sama- maż i szwagier maja firmowa imprezę grillowo-integracyjną jakies 50 km od nas. Na szczęście jadą pryw. transportem wiec nie będą musieli czekac na nocny autokar, który ma byc dopiero o 2 podstawiony. Ma przyzwolenie na jedno piffko;)

ależ tu spokój- kurczę naprawdę się dziś coś wykluje! ja Wam to mówię:) i to nie jedno hahah

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek:-)

jeszcze dziewiątej nie ma a ja już na nogach:szok: to musi być jakiś objaw:-D
widzę, że mimi już rozpakowana, super... liczba cc jest zadziwiająca, no a my co się szykują na SN coś się ociągamy... poprawiać statystyki!

w wawie szaro buro i ponuro:-(

basialek to tak jak u mnie, a w którym jesteś tyg? bo nie masz suwaczka...

psotka jak twój czopek;-)?
anula, dziób dobrych wieści na wizytach! ja już wizyt mieć nie będę, tylko czekać:happy2:

hej mailuj, sestina i kogo tam jeszcze nie widzę...

Do góry