reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
magia foto juz na watku!!! i sms'ka ci napisalam :)
wisienka nie no mam nadzieje, ze juz bardziej nas nie zaskoczy, chociaz juz chyba nic nie zdziwi, nawet 2 tygodnie przeterminowania tfu tfu tfu....
kociatka hehe racja, w takim razie niech zostanie pani szujka i bestia:)

Dzięki Kochane:-)
Jestem w nim po uszy zakochana, tak jak w Łukaszku. Zresztą są jak dwie krople wody:-) No i już tak się ślicznie uśmiecha, rozgląda. Przytulasek z niego:-)
Maqnio Dzięki! Ależ Ty jesteś szybka:-) No więc jak z tą Rózinką? Pokaż jej fotkę Stasia to może zdecyduje się wyjść:tak:

magia fryzurka wymiata i do tego ten blond...:-D:-D super jest maluch
a ty się nie ociągaj, tylko nam pisz historię z porodówki:rofl2: a tak poważnie to oczywiście jeśli będziesz miała czas i ochotę...

psota a widzisz to już masz winowajcę dzisiejszego samopoczucia - a raczej już nie masz;-) może to znak, że teraz czas na te co mają 2 cm szyjki, czyli na mnie też? oby coś się zadziało i u mnie, tylko w niedzielę najlepiej bo na sobotę mam jescze plany poszaleć;-)

mailuj ty to jesteś odważna, ale pewnie, jak wszystko dobrze, to czemu nie próbować? tak jak piszesz z CC zdążą, jak się nie uda, poza tym czasem dzieci się odwracają właśnie podczas porodu, może to bedzie też twój przypadek?

Ostatnia edycja:
pippi No, jak będę miała chwilę to napiszę:-) A Ty jak tam, nie wybierasz się na porodówkę? Mam jednak nadzieję, że się miniemy i nie będziemy razem w szpitalu, bo ja już tu wariuję. Chce mi się do domu i chłopaków.

magia no własnie sie nad tym głeboko zastanawiam, tylko boje sie ze jak go zobaczy to nie zdaze na porodówke dojechac:):-) a nic tam..najwyzej w domu rodzić bedę:-)
pippi ja tez sobie tak plan obmyslam, ze w piatek to lepiej niech sie nie rodzi, bo "w piatki złe początki", a w niedziele ponoc małe leniuszki sie rodza, takze albo sobota albo nastepny tydzien:)

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie coś nie bardzo... byłam w środę na ktg i skurczy brak, tętno ładne, zapis prawidłowy więc mnie chcą zobaczyć dopiero 8, czyli 3 dni po terminie.
potem byłam też na wizycie u mojej gin i stwierdziła że szyjka ma 2 cm i zamknięta :eek: więc chyba na razie mała się nigdzie nie wybiera i rzeczywiście raczej się nie zobaczymy, szybciej w domku będziesz na pewno :-) a kiedy cię wypisują?

maqnio he he mamy to samo, ja jeszcze słyszałam, że od poniedziałku się nie zaczyna... a leniuszek może być:-D to ja sobie życzę niedzielę albo wtorek

Ostatnia edycja:
Do góry