reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

a ja czekam na męża.... :( miał już wracać do domu, ale się okazało, że jakies kabelki trzeba podłączyć, skonfigurować...... błeee.... a tak sam narzekał, że ja późno do domu wracam.... a taki pyszny obiadek dziś mam.... w każdym razie tak mi się wydaje, bo na bieżąco go przygotuję.....

ech.....

aha - i słucham Loto Muminków..... miałam taką płytę w dzieciństwie..... no i pochlipuję od czasu do czasu podśpiewując piosenki - niesamowite, że po tylu latach jeszcze pamiętam....

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko, mierzę ciśnienie cały dzień, hehe;) mam średnio 120/70, więc chyba ok;) U mnie jest bardzo gorąco i pada deszcz. Nie ma co się przejmować, może jutro będzie lepiej;)

Pippi,tak zaliczyłam chinczyka hehe:):)
teraz mam zamiar nogi w miske wsadzić, siedzieć i nic nie robić:) jutro GODZINA ZERO haha a ja mam wrażenie, że wiecznie będę w ciązy chodzić...nic mnie nie boli

Wróciłam po przespaniu pół dnia. Oczywiście skurcze się wyciszyły tak jak pisałam. Jak znowu wrócą noca to mnie szlak trafi.Nic mi się już nie chce. Dobrze, że przynajmniej chłodno i pada.

Wisienka, w koncu te skurczybyki musza wymeczyc Twoja biedna szyjke i ta sie podda. Mnie tylko lekko pobolewalo, a szyja zaczela sie rozlazic powolutku... Na razie nic nie postepuje jednak

Psotka, moze to jakis sygnal do porodu, kto wie?

Kociatka, myślisz? ;) Chyba nie, u mnie wszystko pozamykane na cztery spusty, szyjka długa, skurczy brak;) A Twój synuś chyba nie chce dotrzymać umowy;)

reklama
kociatka ja sie zastanawiam tylko czy one robią jakąś robotę bo u mnie taka sahara na dole, ze nawet wkładki nie musze mieć a to świadczy o tym, ze się nic nie dzieje:eek:
Jutro zaczynam 40 tydzień a miałam do 38 nie doczekać...ha:sorry:ha

Ide powiesić pranie

Do góry