reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane :-) ja na chwilkę małż przywiózł kompa hi hi :-) leżymy i wypoczywamy z Lilou :-) nie jest źle :-) to już jutro :-D trzymajcie kciukaski:* będziemy informować :-) buziolki i pozdrowionka dla Was i maluszków :*

reklama
Pochodzilam, spuchlam straszliwie i dalej nic.... Moze cos ruszy wieczorem?

Corin, szczerze Cie poodziwiam. Chyba bym zagotowala.... "Jak mamusie dusi to niech mamusia sie ruszy i ugotuje cos lepszego"

Widze, ze Oszrde sie ujawnila :)

Hej Wydrusia, odpoczywajcie!

hej Bąbelki!!!

nadal sie turlam, pol dnia dżemy robiłam, potem pojechałam na obiadek z kumpela, wreszcie zaparkowałam na kanapie, jeszcze tylko szafki w kuchni pomyje i bede lezec i czekac:) miłego popołudnia brzuszeczki!!!!

Cześć Dziewczyny!

Wybaczcie, że nie odnoszę się dzisiaj do Waszych postów, ale fatalnie się czuję, przez całą ciążę nie miałam takiego złego samopoczucia, jak dzisiaj, nie wiem co się stało.

Pamiętam o Was wszystkich i wszystkie mocno ściskam!

Trzymam kciukasy za wizytujące i za rodzące:)

Psotko, co sie dzieje??? Cokolwiek to jest, oby przeszlo jak najszybciej!

Maqnio, bardzo pozyteczne zajecie! Ja poturlalam sie troche po sklepach i czekam........... I oczywiscie ani skurczybyka

hej! ja tez dalej się kulam:) byliśmy na obiadku u chińczyka i na lodach..teraz każdy posiłek musi być pycha i duuuży...bo potem nie wiadomo co będę mogła jeść:):)

Haniad ja z Michasią 7 dni po terminie byłam w szpitalu i tam 3 dnia dali mi oxy:) a urodziłam następnego dnia po tym..więc w sumie jakieś 11 dni po terminie

danuska małż przyjechał na 4 tygodnie.. do 24 lipca będzie więc na bank sie załapie:)

Ostatnia edycja:
ja pakuje w siebie melona od samego obiadu, juz polowe pochlonelam, przepyszny, swiezutki i zimny :-D
bylam na basenie, wyplywalam sie jak nie wiem co.. :-) ale kurcze skonczyly mi sie te tabletki na rwe kulszowa i znowu mi zaczyna bol do posladka wchodzic :-(

dodi czyli zgodnie z założeniem "chińczyk zaliczony":-D? no to może teraz już urodzissz:-)
psotka ale fizycznie czy psychicznie? bo może to takie przesilenie końcówką ciąży już jest...
ja właśnie umyłam głowę - mega wyczyn dla kręgosłupa, mam nadzieję, że urodzę zanim mi paznokcie u nóg odrosną, bo pedicure to teraz też wyzwanie nie lada ;-)

reklama
Marzenko, Pippi, Kociatko, psychicznie jest ok, fizycznie kiepsko,wymiotować mi się chce non stop, boli mnie głowa i wszystkie mięśnie, sama jestem zdziwiona, bo ja nawet na początku mdłości nie miałam, no ale cóż, przeżyć trzeba;)

Do góry