reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Nie wiem, Psotko, ale takie jaja sie zdarzaja jak sie cos zaczyna dziac... "Pozamykane na 4 spusty" tez sie rozpakowuja :))

Wisienka, wydaje mi sie, ze takie mocne skurcze powinny miec konkretne skutki. A nie jest tak, ze czop Ci juz odszedl? Dobrze pamietam? Jak wszystko wyszlo, nie ma co leciec... Mnie wylazlo tylko troche czopa, reszta siedzi. Bylo troche krwi w sluzie, ale nie bylam pewna, czy to nie po badaniu

Ostatnia edycja:
reklama
witam ponownie:-)od 13 do teraz bylam na miescie, robilam z bracmi i mama zakupy w sobote ida na wesele i troche chodzenia bylo wlasciwie usiadlam dopiero teraz i nic mnie nie lapie:szok: tylko nogi bola jak cholera, bracia wymiekali bo goraco i za duzo chodzenia a ja sie trzymalam:-Dzaraz nastawie pranie i zrobie nalesniki:-D
Psota o jacie jeszcze mnei wyprzedzisz:-D
Wisienko ja tez myslalam ze czop mi odszedl chociaz czesc ale teraz sie zastanawiam czy to bylo to:eek:
Maqnio u mnie bylo sucho ale przez ostatnie 2 tyg pojawil sie sluz ale wystarcza mi 3 wkladki:tak:

Psotka jak tylko czop to nie musisz jakby zaczeło sie krwawienie albo wody to wtedy jedz.
kociatka no gin mówił, ze jeszcze coś tam jest a od tamtego czasu sahara nic nie leci.Martwie sie tym, ze mój gin pójdzie na urlop i wtedy to już nie wiem na jakiego trafie jak nie będzie akcji i co zadecyduje.Wolałabym żeby zaczeło sie wcześniej i wszystko poszło tak jak jest ustalone niż mam sie denerwować potem jakimiś sprzecznymi decyzjami i porod zamiast przezyciem spotkania z córką będzie stresem co będzie jak coś z macica nie tam.
Anulka no własnie....
Maqnio wszystko na przekór

No co Wy, ja tam się nie podniecam, bo tylu z Was czop odszedł i nic;) U mnie też się nic nie dzieje:) Dobrze, że do szpitala nie muszę jechać, bo mi się średnio uśmiecha teraz samej pojechać samochodem, hehe;)

Uciekam spatuchny, może mi minie to złe samopoczucie:)

Buzialki:*

Ostatnia edycja:
Hmmmm, juz sama nie wiem, Wisienka. Zaczelo sie od tych ciemniejszych uplawow, wczoraj bylo troche krwi plus sluzu i dzisiaj rano. Teraz nic. Zero skurczy.... U Ciebie pewnie wylezie reszta jak rozwarcie bedzie postepowac. Mogloby cos z tego czopa wyniknac wreszcie, i dla mnie i dla Ciebie.

Psotko, jak wylazi czop, to musisz miec lekkie rozwarcie. Nie wiemy, czy bedzie postepowalo, ale to zawsze cos...

sis jak coś dzwoń do mnie ;) :-D zawsze miło z kimś pogadać jak będziesz miała chęć :*:*:* i nic się nie przejmuj Dawiduś powolutkuuu się szykuję na świat :D:D:D:D:D
kociatka ja mam od 34tc rozwarcie a nic mi nie wylatywało i do dziś nie leci czop ani nic :-D

ja sama nie wiem jak to jest z tym czopem Słonca, bo tak jak pisze kociatka musi być lekkie rozwarcie, a ja rozwarta jestem od 3 miesiecy i co? Qpa..nic mi nie wychodzi..a moze ten czop wylazł podczas zakładania szewka? czort wiem.

reklama
Do góry