reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianko ja mysle, ze jednak nie porodowe, przychodzą i odchodzą i po prostu wku.....A czy ty miałas jakieś takie dziwne uczucie w kroczu miedzy pochwa a odbytem, mam wrażenie, że mnie tak kłuje i drętwieje:szok:
sestina czytałam kiedyś na ten temat i przypomniałas mi o tym. Myślę, ze te dwie tabletki nie zaszkodzą ale faktycznie nic nie dały

Byłam pod prysznicem bo spac nie moge jak sie tylko kładę to krzyż napindala. Na razie ani nie mocniej ani nie słabiej. Siedziec nie moge za to bo mam wrażenie, ze mnie rozerwie jak siadam i spojenie pulsuje. Ja sugeruję się też tym, ze nic mi nie leci więc nic się nie rozłazi i znaczy fałszywy. Nie pojadę na IP żeby mnie tam znów na weekend bez potzrzeby zostawili skoro nic się nie dzieje niepokojącego

oszqrde bo my tu pilnujemy żeby żadna nie znikła bez śladu :-D fajnie że się odezwałaś, witaj w gronie bliskich terminów...
ja też na razie stwierdziłam że odpuszczam myślenie "kiedy się zacznie" bo to nie pomaga i szkoda ostatnich dni "wolności" na samo nasłuchiwanie...
po tym jak się okazało, że szyjka 2 cm i zamknięta to planujemy sobie z mężem jakieś atrakcje na weekend - tzn. bez wyjazdów dalekich, ale może planetarium... albo kino... albo chociaż wypad na starówkę na lody kręcone (to danuska przez ciebie, odkąd napisałaś o nich chodzą za mną i innymi nie mogę się oszukać;-))

balkan ja też wróciłam ze spacerku i faktycznie pogoda super na łażenie - ciepło, ale nie upalnie, troszkę wieje... przy okazji wstąpiłam do ciążowego i kupiłam sobie koszulę nocną do karmienia taką do szpitala, wreszcie jakaś fajna:-) ach i maliny kupiłam, będą dziś z naleśnikami, a na deser do lodów...

Oszqrde i obie synkow bedziemy mialy:-Dja do tej pory tak chcialam zeby sie rodzil teraz juz staram sie nie swirowac i spokojnie czekac, sam zecyduje kiedy zechce:-D
Balkan, Corin moze to indywidualna tak samo jak odstwienie lekow jedne rodza w ciagu tyg,inne jak ja ponad 2 od odstawiena sa i nic sie nie dzieje:-D
Zaraz bede miala maliny;-)

Ale mnie zmoczyło aż stanik cały mokry :-D:-D weszłam do domu wstawiłam zupkę i oczywiście przestało lać :-D:-D:-D ale znów czarno się robi :szok:
Corin dmuchałam te grzmoty do Ciebie i deszcz :-D:-D
Pippi znów mi o lodach kręconych przypomniałaś mniammmmmmmmm :-D:-D

Ale mnie zmoczyło aż stanik cały mokry :-D:-D weszłam do domu wstawiłam zupkę i oczywiście przestało lać :-D:-D:-D ale znów czarno się robi :szok:
Corin dmuchałam te grzmoty do Ciebie i deszcz :-D:-D
Pippi znów mi o lodach kręconych przypomniałaś mniammmmmmmmm :-D:-D

orchi zanim doczytałam dalej, to myślałam że ci tak laktacja poszła na tym spacerze:-D:-D
no jak nie zjem tych lodów w weekend to się wścieknę... no chyba że urodzę w tym czasie, to prosto z porodówki tam pojadę;-)

Hahahha no co Ty u mnie wczoraj dopiero z jednej piersi poleciało 3 kropelki hahahaha więc Sahara w piersiach moich jest :-D:-D No fakt napisałam to niezbyt fachowo :-D:-D
Jedziemy do Danusi nad morzem mają pewnie lepsze :-D:-D

reklama
Do góry