reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja zamiast drzemki zrobiłam sobie kluseczki z jagodami :) ale się objadłam - od razu mi lepiej :p Szkrabowi też chyba smakowało bo ładnie mi teraz brzuszkiem rusza :)
Idę jeszcze poprasować trochę bo odkładam od poniedziałku :/ Jak ja tego nie lubię!

Wisienka też mam stopy jak bułeczki...dziwne że się nie przysysam nimi do podłogi:szok:
Łapki też mi popuchły że ciężko je w pięść zgiąć.
Ja jestem pełna podziwu dla Was. Te upały co miałyście i wytrzymałeyście u mnie dopiero 2 dzień jest 26 st i mi już to przeszkadza. Mimo że wiaterek ciągle towarzyszy słońcu.

Wisienka, z dzidka mowisz? Hahaha, moj ma utrudnione zadanie bo mamy drewniane zaluzje tylko hahahahaha (orchi, sorki :-D)

Jutro ma ponoc strasznie lac.

Dodi byla dzis rano, odmeldowala sie :-)

Wisienko, jak leze to jest super. Cala opuchlizna mi zeszla elegancko, ale wystarczy ze sie przesmrodze troche po domu to zaraz mi nogi puchna.

Ostatnia edycja:
Corin hahaha spoko nie piłam teraz :-D:-D :-D z drewnianymi to miałby mega problem hahaha niech między szceliny wsadzi i pociera hahahah
wisieńka odpoczywaj kochana :*:*:*:* i uważaj na siebie !!

Marzenko, mysle ze bardziej niz bieganie po schodach, poskutkowaloby pykniecie i obetarcie szanownego w firanke, hahahaha sperma + mega nerw zrobilyby swoje na 100% :-D hahaha, sorki ale dopadla mne jakas glupawa ;-)

COrin :-D mowisz ze dobry krochmal na firany nie jest zly ? :-D :-D :-D to moze mojego zaprzege do tej czynnosci, bo cos zaslonki zbyt luzne mamy :-D albo sam na to wpadnie jak bedzie mial post poporodowy :-D

dziewczynki dawac mi tu deszczu troche, dobry deszczyk na ochlode!!

reklama
Do góry